Крах: Любовта съсипа шеф Манчев, губи 3 милиона при развод! (новата му чака момче от него - виж тук)

https://goreshto.net/novini/krah-lyubovta-sasipa-shef-manchev-gubi-3-miliona-pri-razvod-novata-mu-chaka-momche-ot-nego-vizh-tuk/50544 Goreshto.net
Крах: Любовта съсипа шеф Манчев, губи 3 милиона при развод! (новата му чака момче от него - виж тук)

Шеф Манчев рискува да го закъса жестоко!

Влюбен, щастлив, летящ в облаците и... очакващ бебе. Така от известно време насам описват шеф Манчев близки до него източници. Както се разбра вече от информацията на вестник "Галерия", кулинарният гуру е сложил рога на жена си с друга. Непознатата за обществото дама е родом от Берковица, но живее във Варна. Където и се запознала с Манчев при едно от пътуванията му за снимките на "Кошмари в кухнята". Иван Манчев буквално полудял по красавицата и се влюбил до уши. Не е ясно от колко време е връзката между двамата, но се твърди, че любовницата му е бременна в шестия месец и чака момче. Тъкмо това ще изиграе лоша шега на шеф Манчев, който и преди е залитал по чуждо, но в крайна сметка съпругата му го прибра обратно. Тогава обаче бебета на хоризонта нямаше и нещата бързо се потулиха. Днес, при евентуален развод, какъвто огорчената Марина Манчева почти сигурно ще поиска, майсторът на черпака ще бъде буквално разорен. А жена му ще прибере близо 3 милиона при подялбата на имуществото и бизнеса. Знае се, че Марина е собственик на половината от ресторантите "Кактус" на мъжа си. Разбира се, те ще останат за нея и за децата им. Както и огромният апартамент за 500 000 в столицата, който също остава във владение на предадената съпруга, пише "Галерия". Шеф Манчев има две деца от брака си, който вече продължава 18 години. Това са 17-годишният Христо и 13-годишната Виктория. Не е ясно какво ще обяснява готвачът на наследниците си, които едва ли ще приемат любовницата му с отворени обятия. "Луднал е от любов и това е разбираемо, на всеки може да се случи. Хич не му е лесно в момента, защото не е човек, който иска да нарани семейството си, тях също много ги обича. Но какво ще стане занапред и как ще се развие животът му, един Господ знае", коментират из светските среди на столицата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.