Крах в клана Арабаджиеви: Щерката на Ветко зарязана от съпруга си! (Стайко Стайков показа новата си пред света - снимки)

https://goreshto.net/novini/krah-v-klana-arabadzhievi-shterkata-na-vetko-zaryazana-ot-sapruga-si-stayko-staykov-pokaza-novata-si-pred-sveta-snimki/49794 Goreshto.net
Крах в клана Арабаджиеви: Щерката на Ветко зарязана от съпруга си! (Стайко Стайков показа новата си пред света - снимки)

Семейство Арабаджиеви пръсна милион за сватбата, която скоропостижно е последвана от развод!

"И плачат и богатите, със сълзи на очите"..., това беше изпяла навремето наша родна поп фолк певица. Очевидно е права. Напълно редова човешка драма разтърсва в момента клана Арабаджиеви. Щерката на олигарха Ветко Арабаджиев - Александра Арабаджиева се омъжи за мирионерския наследник Стайко Стайков през 2011-та година. Двамата станаха и родители на прекрасно момиченце, което кръстиха Анабел. За сватбеното тържество тогава, което продължи буквално три дни и три нощи, Арабаджиеви и Стайкови пръснаха точно 1 милион лева. "Джипси кингс", Галена, Преслава и Азис деляха гърла за здравето и щастието на младоженците и гостите. И всичко вървеше като по вода. Е, оказа се, че "изворът е пресъхнал". А синът на Миньо Стайков вече утолява жаждата си на друго място. Стайко Стайков представи официално в мрежата новата си изгора. И ако щете вярвайте, това не е коя да е. А отново бивша съпруга на олигарх, съобщава агенция Пик. Съпругът на Алекс Арабаджиева взе в прегръдките си моделката Мария Цветкова - бивша жена на милионера Динко Динев. И това ако не е сюжет ала "Дързост и красота", здраве му кажи! Мария Цветкова и Стайко Стайков цъфнаха влюбени в мрежата, като очевидно не се свенят да разкрият връзката си. Близки до двата сродени клана разкриха, че Алекс Арабаджиева и Стайков не са заедно от близо две години. Отношенията им не вървяли, но досега пазили в тайна истината. "Донякъде и самата им сватба беше подтикната от родителите им. Арабаджиеви и Стайкови искаха да се сродят, за да обединят милионите си. Но каква стана тя сега - развод по италиански", коментират из светските среди на столицата. Към днешна дата бившият вече зет на Ветко Арабаджиев и любовницата му шетат из чужбина и живот си живеят на яхти и приказни курорти. А какво ще стане оттук насетне, само времето и съдбата ще покаже. [caption id="attachment_8308" align="aligncenter" width="658"] Ето го зетя на Арабаджиеви с Мария Цветкова - влюбени и щастливи[/caption]

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.