Краси Радков: Махнах шкембето за 8 дни, такова нещо не бях и сънувал! (сподели пълната си диета)

https://goreshto.net/novini/krasi-radkov-mahnah-shkembeto-za-8-dni-takova-neshto-ne-byah-i-sanuval-spodeli-palnata-si-dieta/49726 Goreshto.net
Краси Радков: Махнах шкембето за 8 дни, такова нещо не бях и сънувал! (сподели пълната си диета)

Краси Радков се радва, че вече няма да го наричат Шишо!

"Вече няма да ме наричат Шишо. Не, че особено ми е пукало някога, но когато видиш, че може да изглеждаш и другояче, някак придобиваш самочувствие. За осем дни махнах корема и това беше чудо. Свалих цели 10 килограма", споделя любимецът на Слави Трифонов Краси Радков. Чаровният комик никога не е имал претенции да бъде голям красавец или мечта за жените. Казва обаче, че след като е успял с отслабването, се чувства далеч по-добре в здравословен план. Вече не му тежало да ходи пеша, да изкачва стълби и да се прави на луд по сцената на "Шоуто на Слави". "За тези неща се иска енергия, а моята беше доста понамаляла. Но и как иначе при този шкембак, който бях пуснал", смее се Краси Радков.

И в помощ на феновете си разкри точната диета, с която отслабнал. Тя се прави точно осем дни като във всеки от тези дни се яде точно определено меню.

През първия ден имаме право само и единствено на един килограм варено картофи. Може да са съвсем леко подправени със сол, но така, че почти да не се усеща. Втория ден се ядат три кофички кисело мляко, но нискомаслено. Това е за цялото денонощие, не се позволява нищо друго. Третия ден е посветен на зеленчуци и плодове - общото им количество обаче не трябва да превишава килограм и половина. Четвъртия ден се яде варена тиква, а хубавото е, че може да ядем от нея в каквото си искаме количество. Важното е само да не я подслаждаме, затова трябва да я изберем внимателно, дано се окаже сладка. На петия ден утоляваме глада си само с три твърдо сварени яйца. Да, не е особено лесно, но яйцата засищат и съдържат много полезни вещества, затова не се тревожете, че ще си останете зверски гладни. Шестия ден имаме пак килограм и половина зеленчуци и плодове, без нищо друго. Седмия ден е посветен на пилешкото месо, от което можем да ядем 300 грама. Но ако не обичаме месо, можем да го заменим отново с варена тиква без захар. И на осмия ден караме само на вода - пием три литра вода и нито капка по-малко от сутринта до вечерта. Ефектът от тази диета е феноменален, както обяснява и самият Краси Радков. Тя не само сваля килограми и мазнини от тялото ни, но и пречиства организма. Не бива обаче да се повтаря, преди да са минали три месеца. В противен случай може да се получи обратен ефект. Ако искате да я изпробвате и върху себе си, ще очакваме вашите впечатления като коментари. Успех на всички!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.