Красивата Мария Силвестър се спасила по сензационен начин от удушаване

https://goreshto.net/novini/krasivata-mariya-silvestar-se-spasila-po-senzacionen-nachin-ot-udushavane/49332 Goreshto.net
Красивата Мария Силвестър се спасила по сензационен начин от удушаване

Невероятно самообладание от Мария Силвестър при нападение от непознат

Красивата Мария Силвестър е така борбена в живота, защото инцидент в миналото я е направил разкрепостена, научи Goreshto.net. Преди години хубавицата е била нападната от неизвестен психопат, който започнал да я души в задънена уличка, пише ПИК.  Ситуация, в която всяка жена би започнала да крещи и да опитва да се измъкне.

Мария Силвестър обаче направила друго и това я спасило. Тя не изпаднала в паника, А съвсем любезно помолила за цигара. Това шашнало нападателя, който не очаквал това от жертвата си. Той пуснал красавицата и даже й ослужил с цигара. После избягал.

[caption id="attachment_4295" align="alignright" width="300"]Мария Силвестър се спасила от удушаване по сензационен начин Мария Силвестър се спасила от удушаване по сензационен начин[/caption]

Очевидно дръзкото поведение на Мария Силвестър го е накарало да размисли. Известно е, че психопатите имат нужда някой да им се моли, когато вършат злодеянията си. Различното поведение на Мария в случая най-вероятно го е отвратило и той не би изпитал удоволствие от удушаването й, затова я е оставил.

След този злощастен случай Мария Силвестър тотално променила живота си и от едно срамежливо момиче - тя се превърнала в силна и борбена жена, която умее да общува с лекота. Именно удушвачът й е помогнал да стане водеща на "България търси талант" и да бъде популярна личност към днешна дата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.