Край на мистерията: Ето я хубавата Елена, която стои между Деян Донков и Радина! (вижте я за първи път - МНОГО СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/kray-na-misteriyata-eto-ya-hubavata-elena-koyato-stoi-mezhdu-deyan-donkov-i-radina-vizhte-ya-za-parvi-pat-mnogo-snimki/50119 Goreshto.net
Край на мистерията: Ето я хубавата Елена, която стои между Деян Донков и Радина! (вижте я за първи път - МНОГО СНИМКИ)

Разкриха коя е мистериозната красавица, застанала между Деян Донков и Радина Кърджилова!

От седмици и повече насам медиите упорито тръбят за любовния триъгълник около Деян Донков, Радина Кърджилова и Елена Петрова. Последната е адашка на известната ни къдрокоса актриса, но е още съвсем младо момиче. Тя е на около 23 години и през пролетта се е дипломирала в НАТФИЗ, в класа на Пламен Марков. Отличничката на класа - така говорят за хубавата Елена Петрова, която участва заедно с Деян Донков в спектакъла "Калигула" на Народния театър. Елена е родом от Русе, където е учила в професионална гимназия по туризъм. Паралелно с това е участвала в студентския театър "Пирон" към университета в Русе, въпреки че не е била негова студентка. Като студентка в последен курс на НАТФИЗ тя участва и в спектакъла "Бай Балчо споменува" - дипломен за учениците на Пламен Марков. Талантлива и с блестящо бъдеще. Всички говореха за Елена, но никой не я беше виждал. Мистерията за момичето, пленило сърцето на Деян Донков не даваше мира на фенките му. Ето, че най-после тя е пред нас. В профила си в социалната мрежа обаче Елена се представя с фамилията Иванова. Вероятно, за да не я бъркат с едноименната й известна адашка.

Двете с Радина Кърджилова са много различни като типаж. Елена напомня повече на Кристина Милева - бившо гадже на Донков, пише вестник "Уикенд". Не можем да отречем, че Петрова е твърде красива, със силно излъчване и харизма.

В телосложението си е в пъти по-привлекателна от Радина Кърджилова, защото не е така убийствено слаба като нея. Елена е с перфектни, но добре оформени и женствени форми - как да не се зазяпа по тях всеки мъж?! "Нищо против момичето. То не е виновно. Виновни са коцкарите като Донков, на които им падат панталоните в мига, в който зърнат красива жена. Той е възрастният, той е семейният и отговорен мъж. Всъщност би трябвало да е такъв, но уви. Колко пъти през годините е унижавал и слагал рога на Радина. Това момиче няма да му бъде нито първото, нито последното", коментират близки до Деян Донков източници, които разбулиха тайната около младата му колежка. Тепърва предстои да видим как ще се развият отношенията между двамата и дали Радина Кърджилова ще бъде склонна да прости и този път. Пита се обаче докога?!...

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.