Край с наперената Сузи Мурад: 14-годишната изкусителка му изяде главата! (истината е шокираща + нови снимки на Сузанита)

https://goreshto.net/novini/kray-s-naperenata-suzi-murad-14-godishnata-izkusitelka-mu-izyade-glavata-istinata-e-shokirashta-novi-snimki-na-suzanita/49941 Goreshto.net
Край с наперената Сузи Мурад: 14-годишната изкусителка му изяде главата! (истината е шокираща + нови снимки на Сузанита)

Сузи Мурад ще трябва да се прости с мераците си за бърза слава и с парчето си!

Щерката на Орхан Мурад - Сузи Мурад му "изяде главата". 14-годишната наперена гърла с мераци за изкусителка получи такъв шамар, че свят й се зави. Но този път ударът не е нито от обществеността, нито от член на семейството (както беше с кака й Александра Кузева). Днес проблемът е наистина сериозен и името му е Том Прайс. Ако не ми говори нищо, това е световен продуцент, който се изказа директно по Би Ти Ви. След като, разбира се, дочул за скандалната песен на Сузи Мурад, чиято мелодия се оказа крадена. Прайс заяви, че "Луцифер и Буда" незабавно ще бъде свалена от Тубата. "Пратиха ми парчето на Сузи и това, което чух от него, е продукцията, която лично създадох през 1991-ва година. Както и песента, която пее изпълнителят. Тук има цели две нарушения на авторски права. Научих, че в парчето има много непристойни думи и съдържанието е силно скандално, което е недопустимо. Тази песен е много религиозна, със силен смисъл. Ще настоявам да я премахнат от youtube, а ако са извадили пари от нея, те да бъдат преведени по сметка за благотворителност. В противен случай моментално и незабавно ги давам на съд. А последиците изобщо няма да им харесат", заяви директно Том Прайс. Орхан Мурад се опита за защити Сузи Мурад и обясни, че дъщеря му се е свързала с автора на музиката Бис. И че той е дал позволението си част от песента му да бъде използвана в продукта на Сузанита. "Аз съм си писала с него и имам снимки, с които ще покажа, че той ми е дал съгласието си. А това, което искаше, е името му да стои под инструментала на песента ми. Направихме го и затова не виждам какъв е проблемът", коментира и самата Сузанита. Близки до нея обаче разкриха, че малката е силно притеснена и стресирана от риска парчето й да бъде заличено от Тубата. Което автоматично ще изпрати бързата й слава в девета глуха. А нея ще върне обратно в "детската градина". Където всъщност по й приляга да се намира като възраст.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.