Кремена Халваджиян: Аз съм ЗА маските и глобата! Така се учат Тиквите! (виж как изригна)

https://goreshto.net/novini/kremena-halvadzhiyan-az-sam-za-maskite-i-globata-taka-se-uchat-tikvite-vizh-kak-izrigna/51205 Goreshto.net
Кремена Халваджиян: Аз съм ЗА маските и глобата! Така се учат Тиквите! (виж как изригна)

Кремена Халваджиян е твърдо ЗА носенето на задържителни маски и глоба за нарушителите!

Твърдо ЗА носенето на предпазни маски и тлъста глоба за нарушителите - това иска Кремена Халваджиян и го заяви най-категорично преди минути. Съпругата на продуцента Маги Халваджиян смята, че само така безхаберниците у нас ще си "натиснат парцалите" и ще започнат да се държат адекватно.

"Аз пък бях ЗА маските! И ЗА 5000 лв.глоба - само така Тиквите се учат на дисциплина! Ама ние пак трябва да изпъкнем с характер, нали?! С учудване забелязвам, че този път малоумие се вижда и в световен мащаб, не само у нас...

И все пак-трябва ли да се стигне до там - да разказваш трагедия от първо лице, за да осъзнаеш важността да си Разумен и Дисциплиниран!? За Бога - вчера гледахме в новините как извозват трупове с мотокари... А пък онзи ден от терасата гледах как един екс-депутат и един Висш лекар ритаха мач с една сюрия деца!?! За единия знам, че смята, че е безсмъртен, нали е комунист! Но доктора... ДОКТОР!?!? Аз не се виждам с децата си в момента. Внучетата ми растат и аз не мога да ги гушна, това направо ме стопява. Майка ми също виждам само на прага на вратата! Но важно е да запазим Живота, после ще се прегръщаме! Всеки си носи кръста, разбира се, но когато твоето носене зависи от тъпотията на “съседа”, някак не ми харесва! Носете маски! Като няма - носете шал! Останете вкъщи! Пандемия е! И... слушайте го тоя Щаб, бе, Иванови!", изригна ядосаната Кремена Халваджиян в мрежата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.