Кремена Халваджиян скочи на Кристина Димитрова: Дано има кой да ти прости! Аз не мога! (постът й шокира мрежата - виж тук)

https://goreshto.net/novini/kremena-halvadzhiyan-skochi-na-kristina-dimitrova-dano-ima-koy-da-ti-prosti-az-ne-moga-postat-y-shokira-mrezhata-vizh-tuk/50335 Goreshto.net
Кремена Халваджиян скочи на Кристина Димитрова: Дано има кой да ти прости! Аз не мога! (постът й шокира мрежата - виж тук)

Кремена Халваджиян избухна в мрежата срещу Кристина Димитрова!

Съпругата на продуцента Маги Халваджиян - Кремена Халваджиян шокира мрежата с неочакван пост. В него тя избухна обидена и крайно огорчена от своята доскорошна "приятелка" Кристина Димитрова. Не, за щастие не става дума за Кристина Димитрова - естрадната легенда, а за нейна адашка. Която дълги години е работела за г-жа Халваджиян. Ако съдим по поста, най-вероятно е била служител в култовото заведение на арменците "Библиотеката"... Оказа се, че въпросната Криси и още няколко човека, са злоупотребявали системно с доверието и добротата на Кремена Халваджиян. И не само са злословили за нея, но и дори са я... крали. Кремена заявява, че е запозната от известно време с нещата, които са вършили зад гърба й, но си е затваряла очите. До момента, в който наскоро с очите си не видяла как въпросната и приближените й говорят за нея. И останала отвратена от думите и обидите, изказани по неин адрес. Ето какво написа самата Кремена Халваджиян, а Кристина отвърна в поста й само, че съвестта й е чиста - за каквото и точно да става дума: "Кристинче,защо не ме тагна направо?! Сигурно помниш,че едва преди няколко дни ми връчи една салфетка,на която беше написала колко съм невероятна и колко екипът ВИ (заблуждавала съм се,че е мой,след като аз му плащам, но няма значение) ме обичал! Никога няма да се науча да разбирам лицемерието, но да вметна ли, че става въпрос за доста финансови нарушения спрямо мен, да не използвам по-грозна дума. Дори и това нямаше да има значение, ако не бях видяла едни други лица,една огромна лъжа, за която сама не съм искала да прогледна, един огромен провал на доверието. А "ТАЯ" много я боли от такива неща. Така че на тези Светли празници е хубаво да е по-тихо. Аз все пак ще запаля свещи за вас. Дано има кой да ви прости. Аз не мога", категорична е Кремена Халваджиян.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.