Крисия не иска Господин Андреев за гадже

https://goreshto.net/novini/krisiya-ne-iska-gospodin-andreev-za-gadzhe/49333 Goreshto.net
Крисия не иска Господин Андреев за гадже

Сладката Крисия Тодорово разкри пред Слави, че не иска гадже

Малката разградска певица Крисия Тодорова не желае Господин Андреев за гадже. Това стана ясно от последното издание на "Шоуто на Слави", в което детето-чудо призна, че не желае да има гадже и че няма такова в момента, видя Goreshto.net. Това автоматично означава, че и Господин Андреев няма да бъде избраникът на момиченцето.

Разбира се, става въпрос за детски взаимоотношения. След големия си фурор, Крисия със сигурност вече е сред децата, с които всеки неин връстник желае да дружи. При нея обаче вече е малко по-сложно, тъй като има доста работа покрай "Шоуто на Слави".

Засега Тодорова и Андреев не показват кой знае колко голямо разбирателство и много рядко си продумват нещо пред камерата. Обикновено и Крисия, и Господин Андреев говорят поотделно със Слави Трифонов, след което пристъпват към изпълненията си.

[caption id="attachment_4304" align="alignright" width="300"]Сладката Крисия Тодорова и забавният Господин Андреев Сладката Крисия Тодорова и забавният Господин Андреев[/caption]

Още при първото съвместно появяване на двамата в шоуто имаше лека изненада, защото Господин Андреев изгуби всякаква ума и дума и тогава Дългия на няколко пъти му подсказваше как да се държи. С течение на времето нещата станаха малко по-лесни за малчугана, но все още си личи някакво притеснение, когато говори с Крисия. От своя страна и малката сладурана не предразполага много сценичния си партньор да се отпусне, а обръща внимание само на Слави Трифонов.

Дано децата намерят общ език, защото и двете са обичани от българската публика, която желае да ги гледа заедно. Господин Андреев също нямал гадже като Крисия Тодорова, сподели самият той.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.