Крисия омая България пред погледа на Господин Андреев /ВИДЕО/

https://goreshto.net/novini/krisiya-omaya-balgariya-pred-pogleda-na-gospodin-andreev-video/49236 Goreshto.net
Крисия омая България пред погледа на Господин Андреев /ВИДЕО/

Крисия Тодорова отново възхити България, но този път в присъствието на Господин Андреев

Снощи Крисия Тодорова най-после се запозна с Господин Андреев, видя Goreshto.net. Хиляди почитатели на малката сладурана чакаха с нетърпение първото представление на детето-чудо след победата му в конкурса, който грабна вниманието на много хора и покачи рейтинга на шоуто до небесата.

Господин Андреев сякаш бе малко притеснен от красивото момиченце до себе си и не отговори много изчерпателно на въпросите от Слави Трифонов, пише Kliuki.bg. Малчуганът все пак разказа поредната си смешна история и позабавлява за пореден път зрителите на шоуто.

[caption id="attachment_3549" align="alignright" width="300"]Господин Андреев изгледа отблизо невероятното изпълнение на Крисия Тодорова в нейния дебют за шоуто Господин Андреев изгледа отблизо невероятното изпълнение на Крисия Тодорова в нейния дебют за шоуто[/caption]

Преди Господин Андреев обаче, Крисия Тодорова направи своя дебют вече като постоянна част от "Шоуто на Слави". Детето-чудо изпя хита на Металика Nothing Else Matters и за пореден път омая България с чудотворния си талант.

Сега предстои концерт на целия екип на шоуто в Разград. В него ще вземат участие абсолютно всички. Слави, Ку-ку бенд, Господин Андреев, а главната звезда на вечерта ще бъде Крисия Тодорова.

Уникалният глас на момиченцето в комбинация с изобретателността на Господин Андреев със сигурност създава една много интересна малка телевизионна двойка. Вижте какво се случи в дебюта на тази двойка в ефир.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.