Крисия показа на Слави кой командва парада!

https://goreshto.net/novini/krisiya-pokaza-na-slavi-koy-komandva-parada/49265 Goreshto.net
Крисия показа на Слави кой командва парада!

Малката Крисия ще разкаже играта на Дългия!

Феноменалната Крисия Тодорова изгря на звездния небосклон едва преди три месеца, но вече показа на Слави Трифонов кой командва парада. Малката чаровница е на път тотално да му разкаже играта, коментират хора от телевизията. Според които това ще е дори в полза на шоумена, който от години се изживява като Господ в шоуто си.

[caption id="attachment_3784" align="alignright" width="225"]Слави си има достойна конкуренция Слави си има достойна конкуренция[/caption]

Сега обаче му се наложи да се съобрази и то с това 9-годишно дете. Заради Крисия Слави измести записа на "Шоуто на Слави" вместо в петък, в четвъртък. Защото само тогава Крисия имала възможност да присъства, пише Пик.

Стана така, че заради ангажиментите на Крисия, Слави Трифонов вчера работи двойно, за да успее да заснеме предаването с господин Андреев, което ще се излъчи днес. Вместо от 20 часа в петък, вече шоуто ще се снима в 16 часа в четвъртък. През останалото време малката чаровница е или на училище, или на танци, или на уроци по пеене, така че се налага Слави да се съобрази с нея.

А и Дългия няма къде да шава, тъй като за всички е ясно, че удари джакпота с Крисия и на практика спаси западащия рейтинг на шоуто си. Не се знае колко доволен е Слави Трифонов от разместването на програмата, но хората от екипа му били повече от щастливи. Защото сега им се пада още един почивен ден, при това петъчен.

"Колко ли промени ще се наложат на Слави оттук нататък?! Ако трябва да сме честни, след някое и друго време Крисия може изцяло да го задмине. Път на младите все пак", коментират потребители в мрежата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.