Крисия заби Слави в земята /ВИДЕО/

https://goreshto.net/novini/krisiya-zabi-slavi-v-zemyata-video/49180 Goreshto.net
Крисия заби Слави в земята /ВИДЕО/

Крисия Тодорова направи поредно шоу

"Шоуто на Слави" и тази вечер бе разтърсено от разградското дете Крисия Тодорова. Тя изпълни чудесно My Heart Will Go On на популярната певица Селин Дион. Особено щастлив от изпълнението на Криси изглеждаше Слави Трифонов, който с широка усмивка изпрати изпълнението на детето, като през цялото време го следеше много съсредоточено, видя Goreshto.net.

[caption id="attachment_3019" align="alignright" width="300"]Todorova Крисия Тодорова ни върна към "Титаник" с блестящо изпълнение[/caption]

Това отново породи слуховете, че разградската принцеса, както я нарича Слави, е любимката на водещия и именно тя е гласена за първото място. Дори и да е така обаче, Крисия заслужава да спечели, защото се превръща в истинско национално богатство за България. Малката сладурана пък изненада шоумена още преди да започне своето изпълнение на песента от "Титаник" с изявлението си, че пее само силни песни.

Слави Трифонов обаче за пореден път наруши правилата и единствено Ива Цветанова напусна завинаги надпреварата. Въпреки че по регламент трябваше само две момиченца да продължат в конкурса, редом до Крисия Тодорова застанаха Гергана Тодорова и Симона Иванова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.