Кубрат Пулев разтърси България след загубата на Кличко, светът не може да повярва!

https://goreshto.net/novini/kubrat-pulev-raztarsi-balgariya-sled-zagubata-na-klichko-svetat-ne-mozhe-da-povyarva/49752 Goreshto.net
Кубрат Пулев разтърси България след загубата на Кличко, светът не може да повярва!

Кубрат Пулев не пропусна да се намеси в анализите и коментарите за случилото се на боксовия ринг преди няколко дни!

Нашият титан в бокса Кубрат Пулев се оказа доста оптимистично настроен след поражението на Владимир Кличко от негъра Антъни Джошуа. Кобрата е доволен и вече крои планове за своето бъдеще. Според възлюбения на Андреа, британецът не е сериозна заплаха за него. Юношата на ЦСКА счита, че ще го победи в директен сблъсък. "Непобедими няма. Аз съм по-техничен от Джошуа, ще го бия без проблем." - разправял Кубрат Пулев пред близките си. Той в момента е претендент за световната титла, но няма голям шанс Антъни да се съгласи на двубой с него. Новият шампион най-вероятно ще поиска мач с Тайсън Фюри, но преди това в договора му има клауза за реванш с Кличко. Тъжната истина е, че Кобрата не получава никакъв шанс от топ боксьорите за мач с тях. Единственият, който се боксира с него, бе Владимир Кличко, но само защото го принудиха от Федерацията. Откакто загуби от украинеца преди 2 години и половина, Кубрат Пулев няма мира. Той ненавижда Влад и неведнъж е демонстрирал неуважение към него. След загубата си тогава българинът се оправда с ръкавиците, които според него били главната причина да бъде победен. Освен това намекна за това, че има задкулисни игри, непозволяващи Кличко да загуби. Сега обаче на прицела на Кубрат е Антъни Джошуа. Младият чернокож британец нокаутира Владимир Кличко със зверски удари в 11-тия рунд. Преди това му бе нанесъл и нокдаун веднъж, но пък бе и получил такъв обратно. Антъни има цели 19 успеха с нокаут, което е уникално постижение. Той е най-младият световен шампион и по всичко личи, че ще стане голяма звезда. Кубрат Пулев от своя страна вече е на 37 г. и няма много време да чака. Може би ако бе приел немски паспорт, щеше да бъде по-желан съперник от големите боксьори, но Кобрата реши да остане българин докрай.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.