Кучето на шеф Михалчев изчезна безследно

Кулинарят се надява направеното от него добро да му се върне

https://goreshto.net/novini/kucheto-na-shef-mihalchev-izchezna-bezsledno/53284 Goreshto.net
Кучето на шеф Михалчев изчезна безследно

Кулинарят се надява направеното от него добро да му се върне

Шеф Петър Михалчев и семейството му са изпаднали в депресия след преживяната тежка загуба.

 

Оказва се, че семейството е изгубило домашния си любимец – куче. То се е отскубнало, докато го разхождали.

 

За да го намерят, Петър Михалчев и семейството му направили специална група в социалната мрежа Фейсбук. В нея разпространяват новината за изгубеното животинче, като разбира се, са обявили и награда за този, който им го върне невредимо.

 

Кулинарят отбелязва, че винаги е връщал портмонета, документи, пари и всичко, което намери и сега се надява добрината да му се върне. За разлика от мнозина, той все още вярва в доброто в хората и призовава да му помогнат да намери Ози.

 

Домашният любимец е избягал на 5 март в 23.40 ч. в кв. „Дружба 1“, в района на бл. 23-28. Топ готвачът отбелязва също така, че възнаграждението, което предлага за домашния си любимец е повече от щедро.

 

Кучето е 4-месечно, порода шиба ину, която, както сами се досещате, е доста скъпа.  Освен това е чипирано. Някои от членовете на групата отбелязват, че не е изключено домашният любимец на шеф Михалчев да е бил откраднат с цел продажба. В този ред на мисли те го съветват да го потърси и на битака в „Долни Богров“

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.