Куката не вдигна "самолета" с Емануела

https://goreshto.net/novini/kukata-ne-vdigna-samoleta-s-emanuela/49213 Goreshto.net
Куката не вдигна "самолета" с Емануела

Мариан Вълев, известен повече като Куката, участва в уникална сцена с певицата Емануела

Невероятно, но факт! На Куката не му стана с Емануела. Това се е случило в осмия епизод от този  сезон на сериала "Под прикритие". Тогава Куката се е обърнал за помощ към стара приятелка и любовница. Жената, която е наркоманка, се играе именно от Емануела.

Двамата отново си припомнят миналото и се нахвърлят един върху друг, но тогава каква изненада - Куката не успява да вдигне "самолета", съобщава Bulgariautre.bg. Причината за това в сериала се приписва на изтощения му от наркотици организъм и лошото физическо състояние на Куката.

[caption id="attachment_3298" align="alignright" width="300"]Emanuela-Kukata Куката не успя да покори Емануела[/caption]

Така се получава една наистина шокираща сцена. Едва ли в живота извън киното тя би станала, тъй като Емануела със сигурност е дама, която е в състояние да изправи всякакви "самолети", смята Goreshto.net. Мариан Вълев също е известен със своите похождения. Няма съмнение, че двамата биха били невероятна двойка, но за жалост това се оказва реалност само на екран. И там обаче не е съвсем така, тъй като на Куката не му е станало.

Появата на Емануела в "Под прикритие" е опит за вдигане на рейтингa на сериала, защото фолк дивата е много харесвана от по-голямата част от нашето население и от цялата част на мъжката половина.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.