Лъсна неразказана досега жестокост на Иво Карамански!

https://goreshto.net/novini/lasna-nerazkazana-dosega-zhestokost-na-ivo-karamanski/49286 Goreshto.net
Лъсна неразказана досега жестокост на Иво Карамански!

Постъпката на Иво Карамански е била наистина жестока!

Неразкривана досега постъпка на водещия се като Кръстник в България Иво Карамански втрещи с жестокостта си. За никого не е тайна, че в миналото босовете от подземния свят са вършели какви ли не отвратителни неща, но тази случка на свой ред отврати много от сънародниците ни.

Тя бе разказана лично от скандалната журналистка Светослава Рудолф /бивша Тадаръкова/ в ефира на телевизия ТВ7 и бе посветена на опита и познанството й с Иво Карамански, до когото малко журналисти имаха достъп навремето.

[caption id="attachment_3940" align="alignright" width="300"]Иво Карамански втрещил Светослава Рудолф - сервирал й мечето си на кюфтета Иво Карамански втрещил Светослава Рудолф - сервирал й мечето си на кюфтета[/caption]

Пред зрителите на ТВ7 Светослава Тадаръкова разказа ужаса си от деня, в който отишла на гости в дома му, след като Иво Карамански специално я поканил на пищна гощавка. Действително журналистката си "облизала пръстите" от вкусните кюфтета, с които я нагостил Кръстникът. Вкусът им обаче й се сторил някак странен и нетипичен.

Усмивката й светкавично се изпарила, когато разбрала, че кюфтетата, които е яла, всъщност са приготвени от мечето на Иво Карамански, което той дълго време отглеждал в двора си. То било любимец на Кръстника и на приятелите му и било страшно симпатично. Изведнъж обаче Иво Карамански заявил, че на мечето му станало нещо, започнало да откача и затова го сготвили.

След разказа на Светослава Рудолф по форумите се появиха много възмутени коментари, най-вече на природозащитници. Хората са категорични, че подобна постъпка е не само жестока, но и варварска и че едно животно може да бъде ликвидирано по много по-хуманен начин ако се наложи. Да изядеш домашния си любимец като Иво Карамански обаче, си е жив канибализъм, коментират потребители.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.