Лъсна огромната лъжа на Виктория Джумпарова

https://goreshto.net/novini/lasna-ogromnata-lazha-na-viktoriya-dzhumparova/49411 Goreshto.net
Лъсна огромната лъжа на Виктория Джумпарова

Виктория Джумпарова излъгала за всичко в "Къртицата", при това срещу пари

Голямата лъжа на Виктория Джумпарова бе разкрита от Goreshto.net. Наш източник ни информира, че красавицата през цялото време в "Къртицата" е лъгала за отношенията си с Емил Русев, които наистина са били прекратени преди 10 години, а не да продължават досега, както тя твърдеше пред цяла България.

[caption id="attachment_4925" align="alignright" width="300"]Виктория Джумпарова излъгала за Емил Русев срещу пари Виктория Джумпарова излъгала за Емил Русев срещу пари[/caption]

Най-жалкото обаче е, че Виктория Джумпарова е взела пари, за да преиначи случая. От "Къртицата" са й платили по-голям хонорар от предвидения с уговорката, че тя ще направи любовна драма в предаването и така рейтингът на шоуто ще скочи. Всичко е било режисирано от "Къртицата", като Вики е трябвало да доукраси цялата история, защото истинската - неверен мъж отпреди 10 години, не би привлякла зрителския интерес.

Огромната лъжа на Виктория Джумпарова обаче има катастрофални последствия върху нея. Не е тайна, че тя имаше любовни отношения с ММА боец преди влизането си в "Къртицата" и че този мъж скъса с нея докато тя беше вътре. Оказва се, че той е научил как възлюбената му се е продала на предаването и лъже всички в ефир, заради което на мига е сложил край на тяхната любовна афера. Освен това Вики е въртяла любов и с Валери Божинов и Ники Михайлов, докато те са били обвързани. което също говори много зле за нея.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.