Лъсна уникално качество на Андреа по време на "Планета Лято 2014"

https://goreshto.net/novini/lasna-unikalno-kachestvo-na-andrea-po-vreme-na-planeta-lyato-2014/49634 Goreshto.net
Лъсна уникално качество на Андреа по време на "Планета Лято 2014"

Андреа отвя конкуренцията по отношение на личността си!

Певицата Андреа отново зае първо място в класация. Тя обаче е чисто на личностна основа. Оказа се, че Андреа е най-забавната на "Планета Лято 2014", науча Goreshto.net. На всички концерти тя е използвала уникалното си чувство за хумор и непрестанно се шегувала както със себе си, така и със свои колежки.

"Когато кажеше нещо, цяла гримьорна изпадаше в луд смях. Има уникално чувство за хумор и всички много й се радваме." - споделя най-добрата приятелка на Андреа Анелия.

[caption id="attachment_6569" align="alignright" width="300"]Андреа в един от своите забавни моменти преди последния концерт в Благоевград Андреа в един от своите забавни моменти преди последния концерт в Благоевград[/caption]

Забавната част на Теодора Андреева е добре известна на близките й хора. Именно това е една от причините Кубрат Пулев да е луд по нея толкова години. Сега обаче и колежките й разбраха за това качество на Андреа. По принцип изпълнителката на "Като непознат" сдържа емоциите си на работа, но от известно време се забелязва една разкрепостеност в нейното поведение пред медиите, което впечатлява приятно.

Определено може да се каже, че Андреа бе сред водещите фигури на "Планета Лято 2014". Даже слуховете твърдят, че на нейните участия по концертите е имало най-много аплодисменти и възгласи от страна на феновете. В знак на благодарност пък Андреа падаше винаги на колене точно пред тях.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.