Лечителка от Родопите: Вдигам хора от инвалидни колички и премахвам рак! (Всичко за баба Юлия)

https://goreshto.net/novini/lechitelka-ot-rodopite-vdigam-hora-ot-invalidni-kolichki-i-premahvam-rak-vsichko-za-baba-yuliya/49859 Goreshto.net
Лечителка от Родопите: Вдигам хора от инвалидни колички и премахвам рак! (Всичко за баба Юлия)

Лечителка от Родопите прави чудеса с човешкото здраве!

Юлия Земеделска е лечителка от Родопите. Тя живее в село Крибул, където оказва помощ на много нуждаещи се хора. 74-годишната пенсионерка има доказани резултати в лечението на много болести. Тя изпълнява своите ритуали в светилището Скрибина, което се намира край селото.

Най-голямата победа на баба Юлия е тази над рака. Самата тя се е изцерила от тази болест преди години, а после помага и да друга жена да го направи.

"При мен дойде жена с насрочена в Германия операция. След като се върна от посещението си тук, лекарите установиха, че туморът й е намалял с 3,9 см. Обади се да ми благодари, беше много щастлива." - спомня си народната лечителка от Родопите. Другото чудо, с което Юлия Земеделска се гордее, е свързано със забременяването. Тя е помогнала на много жени да заченат. Най-тежкият й случай е с Пенка от едно хаджидимовско село. Тя е опитвала да се сдобие с дете цели 12 години, когато посетила баба Юлия и не след дълго се поздрвила с близнаци. При чудотворната лечителка от Родопите идват какви ли не хора. Някои са болни от тежки заболявания, други не могат да имат деца, а трети дори не могат да ходят. "Идвали са хора в инвалидна количка, които после прохождат. Много се радвам на такива хора." - казва Юлия. Такъв е случаят с една жена от Кюстендил. Тя станала инвалид, след като узнала за изневяра на съпруга си. Лечителката от Крибул обаче я излекувала и днес отново ходи. Баба Юлия има успешни резултати и при проблеми със зрението, както и цялостно със здравето. Нейната рецепта се състои в някои ритуали, които се изпълняват в светилището. Човек трябва да отиде там три пъти поред, казва лечителката. Трябва да донесе със себе си три неща - стара дреха, червен конец (с дължина колкото ръста на човека) и монета/монети. Дрехата се връзва на дървото с конеца. Така се счита, че болестта остава там завинаги. Монетата може да бъде една, може да бъдат и няколко монети, но винаги трябва да са нечетен брой. Те се хвърлят в специално място, което баба Юлия посочва. Освен че оздравяват, пациентите не похарчват нито лев, защото лечителката не взима пари. Потърсете я в село Крибул и ще я откриете лесно. Успех!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.