Лечителят Слав Хрелев: Не ходете на това място в България, ще ви разболее! (шокира с тайна за смъртта на Людмила Живкова)

https://goreshto.net/novini/lechitelyat-slav-hrelev-ne-hodete-na-tova-myasto-v-balgariya-shte-vi-razbolee-shokira-s-tayna-za-smartta-na-lyudmila-zhivkova/49686 Goreshto.net
Лечителят Слав Хрелев: Не ходете на това място в България, ще ви разболее! (шокира с тайна за смъртта на Людмила Живкова)

Народният лечител Слав Хрелев посочи енергийните места у нас, както и разкри тайна за гибелта на Людмила Живкова!

Наричат го феномена. Той е народният лечител от Бургас Слав Хрелев, който от години обикаля из всички краища на страната, за да предлага помощта си на страдащите и да лекува болни. [caption id="attachment_7017" align="alignright" width="260"]Слав Хрелев Феноменът Слав Хрелев посочи опасно място в България, не ходете там по възможност[/caption] За тази цел той поставя магически символи като кръстове и звезди, и изрича древни молитви в името на човешкото изцерение и добруване. Наскоро Слав Хрелев беше засечен в Казанлък, откъдето даде едно много полезно интервю. Ще започнем с добрата новина от лечителя. А тя е, че настоящата 2017-та година се очертава като добра за България и българите. "Към нас идва голяма благодат. Но има неща, които сами трябва да променим в себе си. Много лоша черта ни е това, че повечето от нас се затварят в дома си и в черупката си. Някак си зациклят на едно място, а това пречи на самите тях", коментира Слав Хрелев. Той е категоричен, че тези, които са се отворили, които допускат ближния и доброто в душата си, ще успеят и ще се отворят за положителната промяна в живота си много по-бързо. Някои вече са го постигнали. Бургазлията е убеден и че в страната ни има много целебни места, където човек може да се пречисти от лошите сили и да се свърже с божествената сила на Вселената. Едно от тези места е Рила и по-специално Седемте Рилски езера. Там е задължително да отидеш и да погледнеш в душата си.

"Не ходете обаче на Белинташ или поне го избягвайте. Това е място, което доказано изсмуква енергията и може да ви разболее сериозно", предупреждава Хрелев. Който разкри и мистерия около гибелта на Людмила Живкова.

Оказа се, че дъщерята на Тодор Живков от години търсела гробницата на богиня Бастет в Странджа планина. И точно това я е убило. "Имаше експедиция навремето, след която не само Людмила, но и други хора загинаха. Просто Бастет си я прибра обратно, това беше нейното проклятие, което Живкова разрови", обяснява лечителят. И поясни, че в минал свой живот, Людмила е била египетска царица, живяла под властта на Бастет. Затова и толкова неистово и фатално тя търсела гробницата й. Но в крайна сметка се намесила там, където човек не бива да се бърка. И това коствало живота й.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.