Лекарският екип на Слави Трифонов: С такова чудо не сме се сблъсквали! (шокиращи разкрития от последните дни)

https://goreshto.net/novini/lekarskiyat-ekip-na-slavi-trifonov-s-takova-chudo-ne-sme-se-sblaskvali-shokirashti-razkritiya-ot-poslednite-dni/49864 Goreshto.net
Лекарският екип на Слави Трифонов: С такова чудо не сме се сблъсквали! (шокиращи разкрития от последните дни)

Слави Трифонов успя да ошашави и лекарите, които го лекуват!

Вече втори ден обществеността не спира да се вълнува за състоянието на Слави Трифонов. Който претърпя изненадваща, спешна и доста тежка операция на крака в събота. До понеделник това се пазеше в тайна, но тя беше разкрита от заместника му в шоуто Иво Сиромахов. За огромен късмет се оказа, че операцията на Слави Трифонов е преминала успешно. Това, което не знаехме е, че му е била поставена изкуствена става. Тъй като неговата собствена на практика е станала безполезна. Според слухове, Дългия е бил опериран във ВМИ в столицата, но негови близки от кухнята на Би Ти Ви довериха, че той е предпочел клиника в Германия. Лекарският екип, който постоянно е около Слави Трифонов през годините обаче споделя, че такова чудо като него не е срещал. На практика шоуменът сам си докарал голямата беля на главата и то още от фаталното счупване на тазобедрената става преди години в Стара Загора. "Тогава го оперираха и му обясниха, че задължително трябва да остане на легло поне месец. И изобщо да не става от него. А той какво направи - на четвъртия ден стана и хукна по задачи в студиото. Е, няма такъв инат. Докара си възпаление, температура и сериозни усложнения, а оттогава болките просто не спираха и ставаха все по-силни", коментират от екипа. Слави Трифонов ставаше все по-трудноподвижен през годините, а по време на трите си концерта в Арена Армеец се срина напълно. Този товар и напрежение било тотално противопоказно за състоянието му, но работохоликът в него не спял.

"Ако щете вярвайте, но той до последния момент не щеше да се оперира. Заинати се и тропна с крак - твърдо не. Зверските болки в ставите и гръбначния стълб обаче го принудиха. Толкова силни, че чак ревеш от болка", разкриват източниците.

Лекарите този път размахали пръст пред лицето на Дългия и му казали, че ще изпълнява заръките им и не щат дума да чуят от устата му. "Ще лежи и ще пие лекарствата, които трябва. Дълго време той упорстваше и да взима хапчета, защото искаше постоянно да бъде в час с всичко, което се случва с него и около него. Но не може така. Има време за всичко, здравето е най-важно", убедени са от обкръжението на чаровника.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.