Леко нагарча, но си струва: Чаша от напитката на д-р Емилова спира трупането на мазнини по празниците! (РЕЦЕПТА)

https://goreshto.net/novini/leko-nagarcha-no-si-struva-chasha-ot-napitkata-na-d-r-emilova-spira-trupaneto-na-maznini-po-praznicite-recepta/50220 Goreshto.net
Леко нагарча, но си струва: Чаша от напитката на д-р Емилова спира трупането на мазнини по празниците! (РЕЦЕПТА)

Чаша от тази напитка на д-р Емилова бори излишната мазнина покрай голямото ядене на празниците!

Идва Новата година, а с нея и тежките софри. Заедно с приятната и весела компания със сигурност много от нас ще прекалят с храната и изкушенията на трапезата. Както се казва - дните на голямото плюскане настъпиха. Нормално е и можем да си го позволим, стига да не се превръща в навик. Добре е обаче, вместо изнурителни диети и рев от качени килограми в началото на януари, да вземем мерки. И да помогнем на тялото си още по празниците с напитката на д-р Емилова.

Чаша от нея спира трупането на мазнини от обилното хранене и подобрява работата на дебелото черво и черния дроб. Не само спира превръщането на калории в мазнини по тялото. Но и се явява отличен диуретик, който изхвърля излишните течности.

И не позволява следващите дни да се чувстваме надути като балон. Което, за жалост, се случва винаги след преяждане и препиване. С тази напитка разликата в теглото се усеща осезаемо още след няколко седмици. Ако сме решили да се борим за отслабване. Ако пък искате само да запазите теглото си по празниците, то я консумирайте няколко дни. На самия празник и два-три дни по-късно. Леко нагарча вкусът й, но определено си струва. А като добавка, тази напитка е страшно полезна за здравето като цяло. За направата й са нужни само сока от два лимона, две глави чесън и литър и половина вода. Чесънът се бели и всяка от скилидките се мачка хубаво. Лимоните се мият, а после се нарязват, но заедно с кората им. Водата се сипва в тенджера и в нея си слагаме лимоновите резенчета заедно с чесъна. Варим ги за не повече от 15 минути. После оставяме напитката да поизстине, прецеждаме си я и я пием. Може да я съхраняваме в хладилника, по-удачно е. Това количество се разделя на няколко дози, които се пият през деня - три или повече пъти. В дните на голямото ядене пием чаша от напитката сутрин, а следващите приемаме преди всяко хранене. Употребата й трябва да бъде най-малко три дни. И не се тревожете, защото след термичната обработка, чесънът не е така миризлив и няма да бъде проблем за околните. А и си мием зъбите все пак. Съветваме ви да изпробвате напитката на д-р Емилова, защото действително прави чудеса.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.