Лео Кадели бесен на жълтата преса: Подиграха се с дете! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/leo-kadeli-besen-na-zhaltata-presa-podigraha-se-s-dete-oshte-podrobnosti/51000 Goreshto.net
Лео Кадели бесен на жълтата преса: Подиграха се с дете! (още подробности)

Лео Кадели е бесен на жълтата преса!

Албанецът, който се занимава с благотворителност, Лео Кадели, ще съди жълтата преса. А причината е чудовищната гавра, която един сайт си направи с малко дете. Лъжите и инсинуациите едва не съсипали живота на хората, които го отглеждат, а и на самото момиченце. Ето какво написа Лео преди часове:

"Снимката на нашата принцеса беше публикувана на много сайтове, но благодарение на нашата намеса, само след минути почнаха да я изтрият и вече остава само на един сайт с който се занимават адвокатите вече от снощи.

1. Само след минути, след нашата публикация в групата ни от бТВ медия груп взеха отношение и са писали на тези измислени медии да махат веднага снимката. Ще се радвам ако и те като нас търсят и отговорност, защото подобни неща винаги се повтарят докато няма наказание. 2. Три сайта са изтрили веднага снимката след нашето публикуване. 3. От единия сайт ми писаха снощи с извинение и чакам днес да пускат публикация с извинение към малката ни принцеса и към нас, за да болката, която ни причиниха по християнски празници. Отново казвам, това дете може да има починала майка, може бащата да не я препознал, може да се грижат за нея едни пенсионери, но никой няма да се подиграва с нея докато аз и моите приятели сме живи. Аз лично и нашата платформа не е тръгнало да се заяжда с когото и да е било или да сложи ред в държавата, но ще пази нейното добро със зъби и достойнство - БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЦЕНАТА. Към всички медии, информатори или там каквото се водете, не си позволявайте да пишете нищо по наш адрес и за нашите каузи без да ни питате. С това момиче се получи абсолютно грозно и жалко от вашата страна и морално и незаконно. На подобни ръце ли искате да оставате вашите деца като ви няма един ден? Моля всички поне моите последователи, не бъдете наивни и трупате актив на подобни сайтове с фалшиви и абсолютно неверни новини. Те съществуват защото някой от вас клика върху лъжите им. Пуснете в черен списък и никога не вярвайте на човек, сайт или каквото и да е било, който ви лъгъл веднъж. "Не е виновен той, който яде баницата, а тези които му го дават". Благодаря на бТВ за бързото реагиране. Един малък - става като големите когато взима пример, а не с измислени постове", заяви Лео Кадели.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.