Лео Кадели побесня: Виж кого и защо пустоса! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/leo-kadeli-pobesnya-vizh-kogo-i-zashto-pustosa-oshte-podrobnosti/50906 Goreshto.net
Лео Кадели побесня: Виж кого и защо пустоса! (още подробности)

Лео Кадели се ядоса не на шега, но не може да се отрече, че е прав!

Албанецът Лео Кадели, който нашумя у нас първо с участието си в "София Ден и Нощ", а после с благотворителната си дейност, рязко се вбеси. Създателят на движението "Приятели, помагайте", което е направило щастливи не един и двама българи, е потресен от манталитета на много хора у нас. Ето какво най-много възмущава Лео Кадели, който наскоро отдели време да "светне" всички свои виртуални приятели и последователи в мрежата:

"После защо съм толкова умен... Пускам пост, всеки тръгва да дава акъл. Единият, че съм лош, а ме следва, другият, че съм груб, а контактува с мен, третият, че не правя еди-какво си...

А той си стои на дивана у тях, четвъртият от къде имам пари, а той няма стотинка, петият защо не пиша добре на български, а той пише "zdr moje6li pomo6 men", а аз поне се опитвам, и много други неща. Обръщам се към всички ХЕЙТЪРИ, мазохисти, фенове и производители на злобата, НАМЕРЕТЕ СИ РАБОТА. АМА ИСТИНСКА РАБОТА, КОЯТО ДА РАБОТИТЕ. ДОКАЗАНО Е, ЧЕ ДАВАНЕТО НА АКЪЛ Безплатно НЯМА ДЪЛГОСРОЧЕН УСПЕХ! Ако майките ви знаят какви ги вършите, просто трябва на родителска среща да се извинят. Всеки един от тези хора, ако ги търсиш като доброволци за някаква кауза, всеки рязко е зает. Добро утро на всички мои интелигентни приятели! Желая ви един успешен ден. Съжалявам, че от време на време трябва да ми четете глупостите, но имам алергия от тъпи хора и не мога да я излекувам", ядоса се не на шега Лео Кадели.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.