ЛЕШ! Бетина Жотева с чудовищни разкрития на Национална лотария! (хиляди ужилени българи на бунт)

https://goreshto.net/novini/lesh-betina-zhoteva-s-chudovishtni-razkritiya-na-nacionalna-lotariya-hilyadi-uzhileni-balgari-na-bunt/49709 Goreshto.net
ЛЕШ! Бетина Жотева с чудовищни разкрития на Национална лотария! (хиляди ужилени българи на бунт)

Не съм сигурна, че спечелилите от Национална лотария, действително получават нещо, заяви Бетина Жотева!

Колосалният скандал с псевдо милионера чичо Митко от Ямбол, който удари рекордния джакпот от 12 милиона лева на Национална лотария, разбуни духовете. И доведе до разкриване на далеч по-хитрата и измамна схема на рекламираните до втръсване игри. Репортери на Пик потърсиха за коментар Бетина Жотева - дългогодишен журналист, а по частоящем член на Съюза за електронни медии (СЕМ). Без никакво колебание, тя разкри чудовищната истина за Националната лотария и масовото "доене на добичетата". За което още навремето Мартин Карбовски се опита да ни отвори очите.

"Съжалявам, че ще го кажа. Но не съм сигурна, че дори хората, които ги показват по телевизията като спечелили парична сума, в действителност са я спечелили. А още по-малко дали са я получили изобщо. Лично аз не познавам нито един човек, който е взел награден фонд от тези игри. А смея да твърдя, че познавам много хора. Много повече от средния българин, такава ми е професията", заяви Бетина Жотева.

Нещо повече - тя хвърли бомбата с това, че лично от СЕМ са изпратили над 20 писма до Държавната комисия по хазарта. А причината е брутално нарушение на Закона по хазарта от лотарията. Отговорът обаче винаги бил един и същ - не, нарушение няма. И Национална лотария продължава да се рекламира най-усилено и безсрамно. "Ако знаете колко писма от възмутени граждани получаваме, как непрекъснато хората ни звънят. Много от българите са бедни и още не са усетили за какво става дума и че тези игри са вредни. Но има и такива, които или са се сблъскали, или са надушили нередностите. Жалкото е, че Комисията по хазарта вдига ръце всеки път", обясни Жотева. По думите й, в момента единственото решение е директна промяна в Закона по хазарта. Която да спре тези масирани реклами и откровеното промиване на мозъци от Национална лотария. "Аз лично не препоръчвам на никого да играе на тези игри, но всеки преценява за себе си", каза Бетина Жотева. Интервюто разпали още повече и без това нажежените до червено страсти на хиляди българи. Или по-скоро хиляди издоени добичета, които ден след ден са отделяли от залъка си за заветните билетчета. Фейсбук се напълни с коментари на бесни потребители. Повечето от които признават, че за общо над 260-280 закупени билета, единствената им печалба се е свеждала до няколко по 3 или общо 12 лева. Сами си правете изводите за какво става въпрос и доколко шансът ви да забогатеете от Национална лотария е реален. "Търкайте, добичета, търкайте!", изригна тогава Карбовски. Ясно е, че някой печели в чудовищни размери. Но това обаче определено не сме ние. Да ни е честито!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.