Лицемерие от класа: Ето го доказателството, че плачът на Мария беше фалшив! (зрителите скочиха отвратени - виж тук)

https://goreshto.net/novini/licemerie-ot-klasa-eto-go-dokazatelstvoto-che-plachat-na-mariya-beshe-falshiv-zritelite-skochiha-otvrateni-vizh-tuk/50025 Goreshto.net
Лицемерие от класа: Ето го доказателството, че плачът на Мария беше фалшив! (зрителите скочиха отвратени - виж тук)

Мария разигра същински драматичен спектакъл в Къщата на Вип Брадър!

Дребната пайнерка Мария се е заела да го играе най-едрата риба в Къщата на Вип Брадър 2017. Дни наред тя не спира да бълва змии и гущери срещу всеки, който дръзне и "копче" да й каже. Вербалната й агресия обаче се изстреля във висините спрямо Мегз и шеф Петров. Мария не спря да нарича шеф Петров неуспял готвач и черпак, който денонощно ще й готви лично, за да получи мижавата си заплатка. Към Мегз коментарите не бяха по-ласкави. Дизайнерката беше неуспяла в личен план женица, която си играе на мода с цехчето си в Раковски. И рокличките за по 70 лева.

След всички тези обиди, крясъци и словесни разстройства, Мария изведнъж се разчувства. До степен, в която да нахлуе в Изповедалнята и да се разреве пред Големия брат.

Там, със сълзи на очи, пайнерката помоли Биг Брадър да й бъдат предоставени 12-те вечери от изискан ресторант в столицата. Които Мария имала договорени, но не използвала досега, заради шеф Петров. "Нека тези вечери да ми бъдат предоставени, за да може да поканя съквартирантите на една обща и празнична вечеря. И да се помирим. Защото, Биг Брадър, липсва ми Къщата от първите дни и усмивките на всички вътре", каканижеше Мария. Тъкмо зрители и съквартиранти да й повярват, няколко часа по-късно, след снощните елиминации, Марчето отново отворила силиконовата си уста срещу шеф Петров. С когото публично се разпрегръща пред всички. "Ако вярва, че ще забравя онова, което каза, значи не ме познава, миличко. Мара Отварачката съм била. Ще видим след месец-два кой кой е. И кой ще се смее последен. Аз такива като него и като Мегз на закуска съм ги яла. Пак ще си говорим, когато единият ще се моли да ми готви, а другата ще ми шие безплатно", нахъсала се Мария пред верния си другар Цуни, разкриха източници от кухнята на медията. По всичко това ясно личи, че лицемерието на Мария е било пълно. А зрителите още снощи изригнаха бесни в социалната мрежа като подканиха дребната певица да спре с музиката и да се отдаде на театъра. "НАТФИЗ повече ще й отива. И без това вие като вълк на месечина", коментират в мрежата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.