Лили Иванова от 20 години не е изпитвала физическа любов

https://goreshto.net/novini/lili-ivanova-ot-20-godini-ne-e-izpitvala-fizicheska-lyubov/49350 Goreshto.net
Лили Иванова от 20 години не е изпитвала физическа любов

Лили Иванова го е направила за последно преди 20 години

Примата на родната ни музика Лили Иванова не е приемала мъж до себе си от 20 години, пише агенция ПИК. Певицата е направила своето разкритие по повод честите спекулации, че си ляга с най-различни младежи, което не било вярно. Лили е направо бясна от тези слухове и ако има по-близки отношения с някой млад мъж, то те били само и единствено на приятелска основа.

Последният слух бе, че Лили Иванова има любовни взаимоотношения със свой шофьор. Примата обаче е останала толкова раздразнена, че е изригнала с разкритието за 20-те години липса на плътски удоволствия. Лили се дразни най-вече от факта, че свързвайки я с шофьори и подобни младежи, освен че я злепоставят, я изкарват и лека жена, което бие много по репутацията й.

[caption id="attachment_4441" align="aligncenter" width="300"]Лили Иванова от 20 години не е изпитвала физическата любов Лили Иванова от 20 години не е изпитвала физическата любов[/caption]

През последните години имаше слухове най-вече за млади музиканти от нейния състав, с които тя изживявала втора младост, като най-известният случай бе с китариста, когото тя не пропускаше да похвали на всеки свой концерт, припомня Goreshto.net. Лили Иванова обаче отрича всякакви подобни твърдения с оправданието, че е спряла с любовните изживявания във физически план някъде през 50-те си години.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.