Лиляна Панталеева: От 3 години съм здрава, а имах диабет тип 2 със захар над 10! (Дори и да не ми вярвате, направете го)

https://goreshto.net/novini/lilyana-pantaleeva-ot-3-godini-sam-zdrava-a-imah-diabet-tip-2-sas-zahar-nad-10-dori-i-da-ne-mi-vyarvate-napravete-go/49719 Goreshto.net
Лиляна Панталеева: От 3 години съм здрава, а имах диабет тип 2 със захар над 10! (Дори и да не ми вярвате, направете го)

Лиляна Панталеева от село Костанденец иска да сподели лечението си на диабет тип 2, за да помогне и на други хора!

"Може и да не ми вярвате. Аз не искам празно доверие. Но въпреки това ви моля само да опитате. Защото знам, че това лекарство наистина помага, изпитала съм го. От три години вече съм здрава и благодаря на Бог, че се спасих от диабета", споделя Лиляна Панталеева. Тя живее в разградското село Костанденец и преди около седем години са й поставили диагноза диабет тип 2. Той най-често засяга хората над 45-50 годишна възраст. Самата Лиляна имала показатели на кръвната захар над 10 единици. И каквито и лекарства да взимала, нищо не й помагало. Тогава, като по чудо, дочула за тази лечебна рецепта и си казала, че нищо не губи ако я изпробва. "Не само не загубих, но спечелих. Спечелих здраве и нормален живот, а какво по-прекрасно от това", радва се Панталеева. И споделя рецептата си, която отгоре на всичко е и повече от евтина и лесна. Всичко, което е нужно за изпълнението й, е литър домашна ракия, но около 40 градуса, 20-ина ореха и няколко листа от индрише. "Орехите ги натрошавате на едро и заедно с черупките ги пускате в ракията. В нея слагате и около 20 листа от индрише като сте ги нарязали на ситно и ги поставяте в ракията заедно с дръжките. Това е. Най-удобно е да поставите сместа в буркан, който пъхате в хладилника за 10-15 дни", обяснява препатилата жена. Уточнява обаче, че преди да влезе на хладно в хладилника, бурканът с лечебна смес е добре да се увие във вестник или да се постави в тъмна найлонова торбичка. Когато измине посочения период, от тази лечебна настойка се изпива по 25 грама всяка сутрин, задължително на празен стомах. Пие се, докато не свърши количеството. "Чувствам се отлично и захарта ми вече не е мръднала от 4,5 единици. Точно затова ви казвам, че не е нужно да ми вярвате. Но се решете и го направете, ще бъдете щастливи после", заключва Лиляна от Костанденец.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.