Лияна изля душата си във Facebook

https://goreshto.net/novini/liyana-izlya-dushata-si-vav-facebook/49115 Goreshto.net
Лияна изля душата си във Facebook

Фолк певицата смята, че днешният свят няма ценности

Известната поп-фолк изпълнителка Лияна сподели във Facebook, че не е доволна от ценностите на днешния свят. Повод за пробуждането на нейните размисли стана филмът "Титаник", който наскоро отново завладя българския телевизионен ефир. Лили е трогната от любовта между двамата главни герои и саможертвата, която Джак направи за Роуз. За жалост, певицата не счита, че днес има подобни мъже. Те били прекалено властни, а днешните жени пък са много материални, смята Лияна.

[caption id="attachment_2513" align="aligncenter" width="300"]Liana-proplaka Лияна сe чувства самотна и без любов[/caption]

Фолк дивата отдавна търси истинската любов, но така и не намира своята голяма страст, своята половинка. Затова тя се е замислила дали изобщо съществува някаква любов. Именно това е главната и тема във Facebook, където обсъжда "Титаник". Вижте нагледно какво точно е написала Лияна в социалната мрежа.

Facebook-na-Liana

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.