Лияна Панделиева: Късно ли е нашите футболисти да се преориентират към балета?!

https://goreshto.net/novini/liyana-pandelieva-kasno-li-e-nashite-futbolisti-da-se-preorientirat-kam-baleta/50854 Goreshto.net
Лияна Панделиева: Късно ли е нашите футболисти да се преориентират към балета?!

Лияна Панделиева направи на пух и прах родните национали по футбол!

Журналистката Лияна Панделиева буквално се изгаври с националите ни по футбол. Не можем да я обвиняваме обаче. Не и след чутовния резил, който само преди ден донесоха на страната в мача с Англия. Не само, че паднахме с 0:6 от англичаните, но и футболни запалянковци предизвикаха шок на терена с расистките си викове и обиди. Мачът не бе прекъснат на косъм, а вече втори ден европейски медии пишат заслужени обиди за българите. По този повод се изказа и Лияна Панделиева, при това доста цветно. Ето какво написа тя в мрежата, цитираме я дословно: "Каквато и да е била стратегията на Балъков, англичаните я превърнаха в невалидна!" - рече мъдрият коментатор на мача с Англия. Не съм допускала колко ще се смея докато слушам наш коментатор. След четири на нула се чудя дали пияните фенове не прогнозираха само първото полувреме - демек, че ще ни вкарат два пъти по толкова? А чехите биха Англия. Ерго: дано, дано не играем с чехите! От патрЕотична гледна точка го казвам...", написа журналистката. А не след дълго добави следното саркастично запитване: "Късно ли е нашите футболисти да се преориентират към балета? От онези танцьори, дето са алтернативни - гърчат се по земята, ритат, дърпат си фанелките и си скубят косите, докато имитират рев, вой и скръб до небесата? На коментатора българските футболисти му се стрували доста обезверени. Доста? Ма колко доста? Щяло да им се отрази на самочувствието. Сакън! Те са психически по-устойчиви от секи политик - винаги са убедени, че имат всички възможности да бият!", взриви мрежата Лияна Панделиева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.