Лияна Панделиева пропищя: Опит да си купи диван й излезе през носа!

https://goreshto.net/novini/liyana-pandelieva-propishtya-opit-da-si-kupi-divan-y-izleze-prez-nosa/51576 Goreshto.net
Лияна Панделиева пропищя: Опит да си купи диван й излезе през носа!

Лияна Панделиева цветно разказа премеждията си!

През носа й излезе на Лияна Панделиева желанието да си купи нов диван. За това се оплака самата тя в мрежата, описвайки цветно безумията, с които се е сблъскала в няколко магазина. Ето какво разказа тя:

"Опит-епопея за купуване на диван.

Наясно съм какъв вид диван искам и започвам да си го търся онлайн. Намирам четири места, където го предлагат и потеглям на пътешествие отвъд всичко познато в столицата - ура за GPS навигацията.

Първи магазин, мебелта е налична:

- Добър ден. Онзи диван ми харесва, но не и с тази дамаска. Може ли да се смени дамаската? - Не. - Но в тези цветове не ми харесва, а и платът е ужасно евтин. Логично е ако го купувам, да ми харесва, нали? - Изберете си друг. - Със същия пълнеж друг предлагате ли? - Не. - Тогава защо не може да се смени дамаската? - Само така се продава. Ако искате си го закарайте на тапицер, да ви я сменят. - Чисто нов диван да го карам на тапицер? - Да. - Да попитам, след покупка, за колко време доставяте дивана? - До месец. - Но може и по-малко? - Може. - Колко по-малко? - Седмица. - Как да разбера след колко време ще дойде? - Ще ви се обадят до час преди да дойдат. - Но у нас все още тече ремонт. - Ще платите 25 лева за доставка в желан от Вас ден. - Тоест ако го купя, може да го поръчам за след месец. - Не, не може да стои на склад. - И за кога? - До месец, но те ще се обадят кога. - Нали мога да избера деня срещу 25 лева. - Да, но след като Ви се обадят. Жената срещу мен е с маска и няма как да разбера дали е все още е с пълен набор зъби или отдавна е с фасети...

Магазин две:

- Добър ден. В сайта ви видях диван от модел...- чета го от листче - бихте ли ми го показали? - Нямаме го наличен, елате след десет дни. - А друг с подобни характеристики? - Не. - Предлагате ли избор на дамаски? - Да. - Бихте ли ми посочили с какви дамаски работите? - Ами не, защото той се предлага в три нюанса на неговата си дамаска. - Диванът си е избрал своя дамаска, така ли? - Госпожа, работим само с тази дамаска. - Но нали предлагате и други? - Не и за този диван. Всеки диван си е със собствена дамаска.

Магазин три:

- Добър ден! Диванът от този модел само с тази дамаска ли се предлага? - Не. Може да е още в зелено и тъмно кафяво. - Няма начин да е в някой от другите цветове, които виждам по други дивани. - Не.

Магазин четири - производител.

Намирам се в малко китно селце (нищо, че е в София), наоколо са къщи с градини с рози и божури и лениво полегнали големи кучета, чува се кудкудякане на кокошки. На улицата боклукчийските кофи са от онези металните, кръглите и са чисти. Обгръщат ме тишина и аромат на зеленина. На входа ме посреща собственикът Янев. - Добър ден. Слагате ли дамаска по избор? - Каквато пожелаете. - Интересува ме диван ето с такъв пълнеж. - Заповядайте да Ви покажа. - Искам обаче друг вид подлакътници. - Разбира се, елате да си изберете. - Ще ми покажете ли дамаските? - Ето ги, това е класът, който препоръчвам. Ето Ви дивани, които са направени с нея. Е, поръчах диван", отдъхна си след ходенето по мъките Лияна Панделиева. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.