Лияна Панделиева скочи: Защо Тити е още с книжка и се радват на просташките му изцепки?!

https://goreshto.net/novini/liyana-pandelieva-skochi-zashto-titi-e-oshte-s-knizhka-i-se-radvat-na-prostashkite-mu-izcepki/51722 Goreshto.net
Лияна Панделиева скочи: Защо Тити е още с книжка и се радват на просташките му изцепки?!

Лияна Панделиева е омерзена от поведението на Тити Папазов и водещия Хекимян!

Отвратена и омерзена от поведението на Тити Папазов и водещия Хекимян днес е журналистката Лияна Панделиева. А причината за гостуването на Тити в студиото я знаем отлично - фактът, че бе изловен да минава на червено, както и да паркира на велоалея. Ето как избухна Панделиева: "Искам да знам кой друг наглец в България, с просташките изцепки на Тити Папазов, който системно застрашава живота на хората на пътя, би получил толкова нежно отношение от ТВ водещ, като от Антон Хикемян? Съчувствено, топло, с приятелска усмивка, а Тити трудно сдържа некоя сълза. Разговорът тече на ти, щото са си приятели. Интервюиращият се държи като психоаналитик, изпълнен с разбиране. Като Тити бил с децата в колата и минавал на червено, те още от малки му взимали по 20 лева за всяко такова нарушение. Ама не му стигали на Тити 24 часа за всичките му велики дела, а светофарът светел червено по 45 секунди! От днес Тити бил с нова кола с номер 0007. Моят въпрос е ЗАЩО, по дяволите, Тити е още с книжка?! И малко помощ за колегите, които тепърва работят по темата: За преминаване на червено се отнемат 8 конролни точки. За повторно нарушение се отнемат 12 контролни точки. Тити заяви, че редовно си плаща глобите за такива нарушения. Точно ТРИ минавания на червено изчерпват точките от книжката и тя трябва да бъде отнета за най-малко 6 месеца, а водачът да се яви ОТНОВО на шофьорски изпит. Онзи, дето строго го глобявал обаче, му бил приятел и не му цепел басма (Верно?!). А защо не е взел книжката досега или са твърде добри приятели? Защо в студиото не седеше и някой от началниците на КАТ? Защо удобно беше пропусната статистиката колко хора са убити и осакатени заради водачи, които прелитат на червено? ЗАЩО Тити беше изкаран сладур, с леко неустойчива нервна система?", взриви се от гняв Лияна Панделиева. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.