Лияна разкри истината за любовта с Павел Чернев

https://goreshto.net/novini/liyana-razkri-istinata-za-lyubovta-s-pavel-chernev/49163 Goreshto.net
Лияна разкри истината за любовта с Павел Чернев

Лияна каза дали е с Павел

Привлекателната певица Лияна отрече слуховете за любов с Павел Чернев, научи Goreshto.net. През последните дни се изписа и изговори много за любовното състояние на Лили към настоящия момент. Имаше упорити слухове, че тя се среща с Павел Чернев, тъй като двамата са засичани на множество публични места заедно. Всъщност обаче това явно е било само приятелство.

Лияна обяви публично във Фейсбук, че в момента няма своя половинка. Тя иронично подметна, че я свързват с най-различни съквартиранти от "ВИП Брадър". Веднага след шоуто се заговори, че Мариан Кюрпанов е осъществил любовните си стремежи към Лили от времето в Къщата. Това обаче очевидно не е така и Лияна се оказва сама, което е доста странно предвид красотата й.

[caption id="attachment_2897" align="aligncenter" width="300"]Liubov Лияна не е била нито с Павел, нито с Мариан[/caption]

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.