Лудо влюбени: Николета и Валери се награбиха пред всички! (СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/ludo-vlyubeni-nikoleta-i-valeri-se-nagrabiha-pred-vsichki-snimki/49394 Goreshto.net
Лудо влюбени: Николета и Валери се награбиха пред всички! (СНИМКИ)

Любовта на Николета и Валери явно е по-силна от всякога!

Каквото и да се пише или говори за брака на Николета и Валери, истината е една и е очевидна - двамата се обичат така, както и в първия ден, че дори и повече. Доказателство за това са нежните послания, които си разменят в социалната мрежа и общите им снимки, пълни с любов и нежност един към друг.

Днес обаче двамата взривиха мрежата с уникална снимка, на която са се награбили така горещо, че чак мониторите биха се изпотили от жегата. Без да се притесняват или да крият чувствата си от суеверие, Николета и Валери качиха снимката във Фейсбук, за да зарадват феновете и близките си и да подразнят враговете си.

[caption id="attachment_4788" align="alignright" width="300"] Николета и Валери луди от любов[/caption]

Със сигурност огнената целувка между двамата категорично опроверга последните слухове, които свързваха Николета Лозанова отново с Ники Михайлов. Както вече се разбра, той си тръгва от Италия и се връща да играе в България, но дотам. Николета и Валери са заедно и на красавицата и през ум не й минава за Ники Михайлов.

Новината може само да успокои и зарадва бившата на Валери и настояща половинка на Ники Михайлов - Алисия, която сънува Лозанова в най-страшните си кошмари. И това е съвсем нормално, като се има предвид, че и досега не успява да забрави публичната гавра, на която я подложиха Николета и Валери преди няколко години.

[caption id="attachment_4789" align="aligncenter" width="300"]Страстната целувка на Николета и Валери Страстната целувка на Николета и Валери[/caption]

Но това е без значение сега. Злото е забравено, поне от страна на Николета и Валери, които са съсредоточени единствено върху огромната си любов и семейното щастие заедно със сладката си щерка Никол.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.