Луна надмина себе си с простотия: Съсипа вечерята на Мариела Нордел! (виж как беснеят участниците + СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/luna-nadmina-sebe-si-s-prostotiya-sasipa-vecheryata-na-mariela-nordel-vizh-kak-besneyat-uchastnicite-snimki/50398 Goreshto.net
Луна надмина себе си с простотия: Съсипа вечерята на Мариела Нордел! (виж как беснеят участниците + СНИМКИ)

Луна показа простотия и откаченост, каквито не бяхме виждали дори в Биг Брадър!

Самопровъзгласилата се за президент Луна надмина себе си снощи в "Черешката на тортата". Русокосото... "нещо" демонстрира такава лудост и откровена простотия, че зрителите се хванаха за главите. А домакинята Мариела Нордел и гостите буквално побесняха, въпреки че се опитаха да не го показват пред камерите. На практика Лунка успя да съсипе вечерята на Мариела Нордел като дори отказа да седи на масата заедно с останалите.

Тя не се докосна и до храната на Нордел, тъй като не й била поднесена по подобаващ начин - като за президент. Затова и "височайшата" Луна реши да протестира, вечеряйки с банан и солети, които сама си беше домъкнала от вкъщи.

Единственото, което опита чалгаджийката, бяха малко ягоди с шоколад за десерт, но пак намери начин да се заяде с Мариела - ягодите, видиш ли, не били "домашни". Каквото и да значи това... Луна изкара пияници всички около себе си, а Даниел Петканов, Ивайло Колев и Деси Павлова я гледаха като извънземно. И едва сдържаха възмущенито си. Тази вечер обаче Лунчето ще вбеси тотално репортерката на Гала като я нарече "слугинаж". А Деси ще изригне за първи път във формата. Зрителите също останаха отвратени от поведението на откровено неадекватната снощи Луна и засипаха мрежата с коментари като тези, които може да прочетете: "Защо тази жена не е прибрана в подходящата клиника, а я гледаме по национална телевизия? Аз ако съм на Мариела ще я изгоня от дома си, та тя няма никакво уважение и елементарно възпитание! Болен мозък от всякъде!". "Тая куха лейка е за Карлуково,а вие все я навирате из телевизионните предавания!". "Малееее, това жалко шизофренично същество Луна защо го каните въобще, където и да било?!? Малеееее, не мога да повярвам тази самообявила се принцеса какво самочувствие е сдобила. Ужас пълен". "...извинете г-жо Луна, а кой ви бърше задницата? Това бялото усмирителната риза ли ти е, щото гледам на обратно си я облякла?... ето ви селяндурщина и простотия...". "Луна бих я изхвърлила от масата и изобщо от апартамента. Нордел не е цвете замирисано..., ама това нещо Луна е дъното!", не спират да я "хранят" потребителите. И пет пари не дават дали е президент, или лукова глава.   Луна

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.