Любимата Нана Гладуиш разплака България: Ето какво й съобщиха лекарите след химиотерапията! (всички се молим за нея)

https://goreshto.net/novini/lyubimata-nana-gladuish-razplaka-balgariya-eto-kakvo-y-saobshtiha-lekarite-sled-himioterapiyata-vsichki-se-molim-za-neya/50091 Goreshto.net
Любимата Нана Гладуиш разплака България: Ето какво й съобщиха лекарите след химиотерапията! (всички се молим за нея)

Нана Гладуиш разкри истината за състоянието си след химиотерапията!

Любимата водеща - така нарича Нана Гладуиш не само съдията Иван Сотиров, но и хилядите зрители на "Съдебен спор". Всички те се молят тя да успее да се справи и този път. И да победи в тежката битка с рака на гърдата. Както знаем, Нана Гладуиш премина през курсовете на химиотерапия. За огромно щастие успешно. Оказа се обаче, че най-трудното едва сега предстои. Водещата ще трябва да се подложи на две животоспасяващи операции като до три седмици ще е наясно с датата на първата от тях. Този път лекарите предприели друг вид лечение. Те решили първо да я подложат на т.нар. неоадювантна химиотерапия. Последната не лекува тумора, а допринася само да се намалят неговите размери. Това се налагало при пациенти в напреднал стадий, при които злокачествените образувания засягали и други тъкани. При тях оперативната намеса е прекалено рискова. Нана Гладуиш не е много обнадеждена, макар вливанията да са дали очаквания резултат. Водещата е силно изплашена от обясненията на лекарите, че след като тумора бъде премахнат, възстановителният период щял да бъде изключително тежък. И имали съмнения как тя ще понесе това, съобщава вестник "Ретро". Чак, когато и ако бъде успешно пълното отстраняване на тумора, Нана Гладуиш ще може да помисли и за втора операция за поставяне на имплант. Това също ще бъде крайно рисковано, защото според медиците има вероятност организмът на водещата да отхвърли силиконовата протеза. И ситуацията да се усложни фатално. Нана Гладуиш не спира да се моли на Бог и Света Богородица за оздравяването си, както и всичките й близки, колеги, роднини и почитатели. В момента цяла България е с нея и й стиска палци и този път да се покаже такава, каквато е. А именно истински боец, който със силата и вярата си ще може да преодолее всички несгоди по пътя си. Ние също й го пожелаваме от все сърце!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.