Любимката от "Откраднат живот" Ирина Митева хвърли бомбата! (екранната Ина Фотева шокира всички)

https://goreshto.net/novini/lyubimkata-ot-otkradnat-zhivot-irina-miteva-hvarli-bombata-ekrannata-ina-foteva-shokira-vsichki/50528 Goreshto.net
Любимката от "Откраднат живот" Ирина Митева хвърли бомбата! (екранната Ина Фотева шокира всички)

Ирина Митева сащисана от новината за сватбата си!

Любимката на зрителите от сериала „Откраднат живот“ Ирина Митева е потресена от слуховете по неин адрес. А именно - защо е напуснала участието си в поредицата така внезапно. Фината и красива Ина Фотева, която натъжи хиляди със смъртта си във филма, бе нарочена, че се е омъжила тайно. И е прекратила снимките, за да замине на меден месец с мъжа си. „Категорично не е вярно. Снимах филм, за който облякох булчинска рокля. След това прочетох невероятни неща за себе си. Като мои мъже бяха заподозряни двама мои колеги, които са ми изключително близки“, моментално отрече "новината" Ирина Митева. Кадрите със сватбата й са от филма „Мишо и Виктория завинаги“. В него участие има и Влади Въргала, съобщи вестник „България Днес“. За всички свои почитатели Ирина Митева призна, че на този етап в живота си изобщо не мисли за брак. Тя не потвърди и новината, че в реалния живот е двойка с колегата си - актьора Венцислав Сариев. Чаровницата ще прекара великденските празници в родния Добрич, но сама - без гадже до себе си. Защото още е в търсене на любовта и мъжа на живота си. Въпреки че се раздели окончателно с емблематичната си героиня Ина Фотева, актрисата е наясно, че още дълго време ще я спират на улицата и ще я наричат Ина. Както зрителите, така и сценаристите, а и колегите й са убедени, че именно тя е едно от големите открития на сериала като цяло. Бунтът на зрителите след "самоубийството" на Ина беше чутовен. Мнозина се заканиха, че повече няма да гледат "Откраднат живот" и изляха гнева си на гърба на сценаристите. Към момента омразата на публиката към злодея Иво Фотев е масова. Потребители не спират да пишат как копнеят Борис Тасев да му свети маслото и да отмъсти за Ина.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.