Любо Нейков: Погледнах се в огледалото и казах край! Оттогава съм свалил вече 10 кг., лесно е (ето как успява актьорът)

https://goreshto.net/novini/lyubo-neykov-poglednah-se-v-ogledaloto-i-kazah-kray-ottogava-sam-svalil-veche-10-kg-lesno-e-eto-kak-uspyava-aktyorat/50203 Goreshto.net
Любо Нейков: Погледнах се в огледалото и казах край! Оттогава съм свалил вече 10 кг., лесно е (ето как успява актьорът)

Любо Нейков отдавна се заричаше да спазва диета, но все не му се получаваше!

Актьорът и успял продуцент Любо Нейков отслабва. И то отслабва ударно. Това признава самият той като се хвали пред колегите и близките си с първите успешни резултати.

А и то си е за хвалба, защото само за няколко седмици е успял да смъкне цели 10 килограма от теглото си. Разбира се, това е още нищо, в сравнение с останалото количество килограми, които има за сваляне. Но все трябва да се започне отнякъде.

"Погледнах се един ден в огледалото и се изплаших. Не за визията си, все пак съм мъж и не съм толкова суетен. Изплаших се за здравето си, защото на моите години всеки един килограм в повече, пречи. Дори не пречи, а е направо пагубен за здравето. Реших, че трябва да се взема в ръце и да направя нещо. В името на детето ми, жена ми и на мен самия", споделил Любо Нейков в откровен разговор, пише столичен вестник. Определено трябва да поздравим актьора за волята му. Защото диетата, на която се е подложил, никак не е лесна. Затова пък е полезна. Комикът никога не е отричал, че е чревоугодник и бохем. Не го отрича и сега. "Обичам си софрите, бе! Сладко ми е да се съберем ей така - да седнем около масата, да си пийнем, да си хапнем, да има от всичко по много. Още обичам, но сега някак си вече не ми се отдава. Не и, както го правех преди", обяснява Любо Нейков.

И издава начина си за отслабване. Това, което много е помогнало при него, но не се знае дали ще действа при всеки. А то се състои в няколко основни правила.

Първото е, че е намалил драстично размера на порциите си. Яде по няколко пъти на ден, но количеството на храната може да се побере в размера на дланта му. Колкото ти е голяма длата, толкова храна сложи в чинията си - е мотото не само на Любо, но и на редица експерти по хранене от време оно. Второто правило е да не се ядат въглехидрати късно следобед и особено вечер. Тогава се залага само на протеини и много зеленчуци, които спомагат за бързото топене на мазнините. И третото правило е ако не можеш да се откажеш изцяло от сладките и мазни неща, то поне да ги хапваш през два-три дни. И то в количество в пъти по-малко от обичайното. Например ако не можеш без шоколад, вземи си. Но не цял или половин, а само едно редче или още по-добре едно малко парченце от него. Любо Нейков признава и следното. В началото на човек му е много трудно, защото и самият стомах е разширен. Но ако успееш да издържиш на режима две седмици, след това се чувстваш като прероден. И самият ти не налиташ като прегладнял каторжник на храната около себе си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.