Любовта в живота на Камелия кара България да се възхищава

https://goreshto.net/novini/lyubovta-v-zhivota-na-kameliya-kara-balgariya-da-se-vazhishtava/49196 Goreshto.net
Любовта в живота на Камелия кара България да се възхищава

Камелия и Цветин се превърнаха в пример за истинската любов

Една от най-желаните дами в България – поп-фолк дивата Камелия, е вече повече от петнадесет години с половинката си Цветин. Камелия и Цветин се запознават преди седемнадесет години, през януари 2014 г. те празнуваха своята годишнина. Камелия много пъти е разказвала как Цветин е бил по-малък от нея и тя не е желала да имат сериозна любов, но той много дълго я ухажвал.

След като се запознават, Цветин отива в София, за да бъде гвардеец. Камелия го последва, но понеже не иска да се справя сама с трудностите в столицата, с нея идва и майка й, пише BNEWS. Оттогава досега, въпреки всички слухове, въпреки че Камелия е изключително предизвикателна, провокативна и винаги желана, дори и след като прехвърли четиридесетгодишна възраст, тя и половинката й са все заедно.

[caption id="attachment_3149" align="alignright" width="300"]Kamelia Камелия с любов за пример[/caption]

Самата певица споделя, че за нея „Любовта е простота и ефирност”. Интересно е, че за това дълго време в публичното пространство така и няма достатъчно информация кой е Цветин, с какво се занимава, или някакви подробности около връзката им. Очевидна Камелия умее да пази личното си пространство. Факт е, че когато една жена е обичана и щастлива, това личи и тя изглежда добре и поддържана. А за външността на Камелия можем само да завиждаме, винаги във форма, дори с годините все по-атрактивна.

Въпреки че мнозина не вярваха или дори се подиграваха, любовта на Камелия и Цветин устоя във времето и те доказаха, че любов наистина има. Напук на трудната професия на певицата, на разликата в годините, на проблемите и слуховете, те са заедно. Да им е честита 17-тата година от голямата любов!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.