Людмила Филипова: 5G повлия на свраките в двора ми! (взриви мрежата)

https://goreshto.net/novini/lyudmila-filipova-5g-povliya-na-svrakite-v-dvora-mi-vzrivi-mrezhata/51695 Goreshto.net
Людмила Филипова: 5G повлия на свраките в двора ми! (взриви мрежата)

Людмила Филипова буквално разтърси мрежата!

Писателката Людмила Филипова взриви мрежата с пост, след който потребителите се разделиха на два лагера. Едните я подкрепят напълно в тезите, а другите още по-силно вярват в конспирации:

"5G все повече повлиява на едни свраки, дето кацат в двора ми. Някак летят по-ниско напоследък. Мисля си, да не би молекулите дето доставят кислород до мозъка им да са засегнати от мрежата. Не щеш ли и съседа нещо го удари – полива по-често градината.

Милият, пие дезинфектант, защото Тръмп му казал, че така ще се спаси от оня фейк вирус дето Бил Гейтс си го направил в Китай и утрепа маса хора, повече от всяка др. вирусна зараза дето сме виждали в поколението ни - 440 000 жертви само за 5 месеца до днес. Човекът не иска да го чипират, за да не му виждат др. хора снимките във фб, дето ги поства, за да ги виждат др. хора. Добре, обаче съседи от др. улица са се барикадирали и протестират, защото мислят, че Бил нищо не схваща – истината е, че вирусът ни се пуска от Космоса, за да не разберем, че Земята е плоска.

А, не бива да разбираме, защото иначе ще схванем, че докато всички си мислят, че “Аполо 11” никога не е кацало на Луната, то е кацнало тайно и Армстронг открил, че там има извънземни и затова са убили Кенеди. И Джон Ленън.

По-страшното е обаче, че ако схванем, че Земята е плоска, ще разберем и че Хитлер още се спотайва на ръба на Антарктика. Мнозина от нас ще преодолеят тези зловещи открития, защото хороскопът им казва, че тази седмица нищо лошо няма да им се случи. А, да носиш маски в пандемия е смешно – трябва ясно да заявиш, че си смел и над мерките – инак какъв българин си. От телевизора дори РР ще обяви, че ББ не е прав, защото не е прав. Той ще отвърне, че се забавлява, докато слуша "немили недраги" записи по свой адрес и със свое участие. После ще цитират и ВБ, който всеки ден казва, че има интимна връзка с правителството. Ама Борисов заяви, че макар Мутафчийски да му прави "ония прегледи", той предпочита да пусне на Мангъров. Значи ВБ греши с тия интимни кореспонденции. ВБ хубаво си прави политически сметки за нова партия, но пропуска плановете на 90те извънземни цивилизации сред нас с тайни бази в Черно море и на обратната страна на Луната. Душиците от десетилетия се готвят да вземат контрол над Земята, а те ти на сега Али Баба от Дубай и Лилана от следствието. Това не е честно! На Алепу не се лее бетон за хотел, дето няма да е 4 етажа, а ще е 8 – това е само укрепление срещу свлачище, за което няма данни. Загиващата там екосистема не е наша работа. Кафявото в морето е фотошоп за цвят, защото къщите за гости и лозята за вино са за приятели.

Ескалират и чудовищни слухове, че партия „Няма такава държава“ може да не се доразбере с движението „Няма такава пандемия” и да не се коалират. Остава ми да вярвам в Бог, ама от гръцката епархия заявиха, че който извършва йога е срещу християнската религия.

Хора умират по пътищата заради нагли дрогирани шофьори, а инквизиторите им са ОК, защото са добри ученици и пият хапове за К-19, с които се отървават от тестове за дрога. Не се строи свръхнебостъргач в центъра на София, защото всичко му е наред и затова ще се строи. Той щял да помага на хората. Особено в пандемия, дори и тя да е фейк. То, хубаво ама аз какво да ги правя тия свраки дето взеха да летят ниско и току вземат да умрат сега заради 5G? И към кого да се обърна? Питам за приятел. Това са сериозни неща!", взриви Людмила Филипова. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.