Людмила Филипова със скандални разкрития за доц. Мангъров: Щеше да умори сина ми!

https://goreshto.net/novini/lyudmila-filipova-sas-skandalni-razkritiya-za-doc-mangarov-shteshe-da-umori-sina-mi/51214 Goreshto.net
Людмила Филипова със скандални разкрития за доц. Мангъров: Щеше да умори сина ми!

Людмила Филипова взриви мрежата с разкритието си за доц. Мангъров!

Писателката Людмила Филипова не издържа и изригна в социалната мрежа с лични разкрития за доц. Мангъров. Ето какво заяви тя за медика, чието име нашумя значително покрай коронавируса тези дни:

"Според мен Мангъров, точно сега, е особено опасен за страната и сигурността ни! Следя го от години и отдавна съм на това мнение за него и заради отношението му към доста други заразни болести, но поне преди не бе толкова публичен и опасен (мислех да премълча по темата, но той прекалява).

Започнах да го следя като позиция след като за малко не умори сина ми преди десетина години срещу хонорар от 100 лв. за съвет: да не правя нищо за малко дете в тежко здравословно състояние и висока температура. Добре, че навреме се намесиха сериозни лекари. После разбрах от доста хора, че на консултация взима различно между 70 и 150 лв според визията на дома, където е повикан за болно дете и почти винаги дава същата "рецепта". Следих го и като медиен консултант - вида на заразата за него сякаш няма значение - мерките, които препоръчва са все едни - да не правим нищо. Но сега, е особено опасен за живота на хиляди и мисля, че всеки здравомислещ и информиран за случващото се човек, смята така. Няма да цитирам множество цифри за пандемията, която Светът не е изживявал от век, мислех че вече не са останали хора, които да не разбират какво се случва в целия свят, и че мерките, които той предлага вече са отхвърлени във всички страни. Но явно има още не разбрали хора щом цитират този човек чат-пат.

Накратко, ако 80 - 85% от населението ни се зарази, а 1% трябва да умре (както той твърди), това ще са над 60 000 - 70 000 жертви. Но едва ли ще е 1%. Може да са 3. По-вероятно 5%. В Италия и Испания са вече 10%. Франция и САЩ са по стъпките им към 10-те процента (публична статистика и проста математика).

Великобритания ги следва (всички те са със закъснели мерки, за разлика от у нас - затова и ние все още контролираме ситуацията и не виждаме кризата!). Няма и още никаква гаранция, че ще се изгради групов имунитет (за това все още няма никакви медицински доказателства), както и че вирусът няма да мутира в масовото заразяване, което той предлага и да стане още по-страшно, и вече и бъдеща ваксина да няма ефект. И т.н. Целият свят го разбра, освен Мангъров, който явно е решил, че сега е подходящо време за печелене на популярност, обикаляйки ТВ студията с безумниците си, които могат да струват животи (но с опозицията си печели популярност, а с нея и поръчки за домашни визитации, за които вече ви писах).

И още - без работа ще издържим 2, 3 месеца, макар и обеднели, трябва да се адаптираме. Но без животи не можем... Всеки един от нас може да влезе в "тези проценти" на уж задължителни умрели за изграждане на някакъв съмнителен и отречен в цял свят имунитет!

Жертвите са вече от бебета, праз деца, младежи до възрастни. И още - здравната ни система няма капацитета на тези в Западна Европа, Китай и САЩ - ако не поддържаме със строги мерки плавно заразяването, то ще се наложи хиляди българи да умират сами като кучета в домовете си. Мерките са особено важни и за да може здравната ни система, която силно куца, да поеме и лекува повече болни постепенно", скандализира Людмила Филипова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.