Маги Халваджиян: За 6 сезона на "Капките" не съм бил толкова бесен на участник! (подробности за скандала)

https://goreshto.net/novini/magi-halvadzhiyan-za-6-sezona-na-kapkite-ne-sam-bil-tolkova-besen-na-uchastnik-podrobnosti-za-skandala/50312 Goreshto.net
Маги Халваджиян: За 6 сезона на "Капките" не съм бил толкова бесен на участник! (подробности за скандала)

Маги Халваджиян е вбесен и дори може да не изплати обещания хонорар!

Бесен до мозъка на костите си е продуцентът Маги Халваджиян. За първи път от шестте сезона на "Като две капки вода" той не се е сблъсквал с подобен абсурд. И то от участник във формата. Става дума за ромската перла Софи Маринова, която бързо се превърна в любимка, както на зрителите, така и на журито. Маги Халваджиян лично призна в началото на шоуто, че й е фен. Заради нейната непринуденост, доброта и голямо сърце. Днес обаче арменецът е на път да се отрече не само от думите си, но и от обещания хонорар на Софи Маринова. А причината е решението на певицата да напусне формата. Както стана ясно днес и редица медии гръмнаха с новината, Софка се изплашила от гневната реакция на Гринго и му обещала да се махне от предаването. Тя ще си тръгне няколко седмици преди финала, когато Тодор Давидов излезе на свобода. Припомняме, че Гринго призна престъплението си и сключи споразумение с прокуратурата. Той вече е излежал голяма част от присъдата си и идния месец се очертава да бъде освободен. "Гринго много се вбеси, че Софи е приела да се кълчи пред цяла България в "Капките" и да я свалят различни мъже. При тях нещата са по-различни отколкото при българите. Не може жена му да се чекне по гащи и да става обект на разни фантазии и мераци", разкриха близки до двамата източници. Софи Маринова казала на Маги Халваджиян, че ще напуска, без да очаква такава гневна реакция от негова страна. Той обаче с право побеснял, защото става дума за договорни отношения и рейтинга на шоуто като цяло. "Софито си мисли, че всичко е игра. Ходи си, пее си, тръгва си, щом й скимне. Сладурана е голяма, но Маги остана опулен. Заяви, че никога не е бил толкова вбесен на участник. И че ако не се стегне, Софка наистина ще бере ядове с договора си", коментират източниците.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.