Маги на Слави Трифонов разкри тайната! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/magi-na-slavi-trifonov-razkri-taynata-oshte-podrobnosti/50774 Goreshto.net
Маги на Слави Трифонов разкри тайната! (още подробности)

Маги на Слави Трифонов разкри тайната!

Психоложката Маги Ангелова, която повечето все още наричат Маги на Слави Трифонов, разкри тайната. Но не, не тайната на връзката си с него, а тази на успеха и щастието в живота. Ето какво заяви тя преди минути:

"Защо е жизнено необходимо да сме наясно какво ни е важно и приоритетно в живота? Винаги има цена,която се плаща за това, което избираш да имаш или за това от което се отказваш.

Липсата на ценностната система е една от главните причини, поради която човек се чувства несигурен, нестабилен, изплашен. И за да компенсира всичко това, съзнателно или не, се втурвам мощно да задоволявам материалните си желания. И често това става чрез манипулация на другия и оплакване от тях.Често ни мързи да променяме живота си и ценностите си въпреки знанието , че си вредим... Този модел бихме могли да преодолеем като се погледнем в огледалото и си кажем следното: Виж сега, отдавна си излязъл от корема на майка си. Да, там беше уютно, топло и нежно, и нямаше нужда да правя каквото и да било усилие. Дори и храната нямаше нужда да дъвча, тя достигаше до мен по възможно най-лесния начин. И да, хич не ми хареса като се родих – ужасно преживяване беше. Бях откъснат от моя перфектен свят, където всичко беше известно, където всичко ми се даваше наготово. Раждането беше брутално отнемане на комфорта ми, от негодувание срещу това нарушение се спуках от рев, ама никой не ме върна обратно в топлата утроба. И оттогава насам, все се стремя към едно и също нещо: да си върна онова състояние на комфорт, уют и защита, да си върна онази среда, където нямаше нужда правя нищо...Трябва да пуснем тази несъзнателна илюзия...

Вярвам, че да си жив точно сега е огромна привилегия! Важно е да разберем смисъла на съществуванието си и посоката, която имаме като човеци. А именно – учене, промяна, учене, промяна, учене, промяна. Смелост да действаме и да развиваме емпатията .

Всеки един ден можеш да избереш промяната, да посееш намерения в синхрон с Божественото, да вярваш в силата на Бог и неговата подкрепа... Правете действия с които да се гордеете,не причинявайте на друг това което не искате на вас да ви причинят. Използвайте материалните възможности не само за вашите желания,но и да помагате на тези които нямат. Искайте ,но не ставайте алчни.Казвайте истината,за да бъдете уважавани и свободни. Ето някои утвърждения, които може да ползвате за вдъхновение, или така, както са написани.Повторението им ще промени нагласата ви и действията ви.

Намерения в синхрон и за човешка полезност:

1. Интегрирам в ежедневието си практики за заземяване, за свързване със съзидателната енергия на Земята. 2. Разбирам, че за да изградя стабилни основи в живота си и да съм удовлетворен от посоката,която вървя, е необходимо личностното развитие да присъства активно в живота ми. 3. Култивирам у себе си любящо, грижовно отношение към формата – тялото, природата, планетата земя. 4. Грижа се за ума си, като го подхранвам с качествена информация, която възнамерявам да използвам по градивен начин в живота си. 5. Моята посока е действия в Любовта. И ако вече съм открил призванието си, аз много внимавам да не опороча любовта в него, като се фокусирам прекалено във финансовите резултати. 6.Интегрирам в ежедневнето си ритуали, които ми харесват и изпълнявам с удоволствие, и които подходждат на моя индивидуален ритъм на живот. По този начин постигам желаната трансформация – в тялото, в ума, в емоциите. 7.Готов съм да преживея всякакъв емоционален дискомфорт и да се откажа от навици и поведение, които ме отдалечават от мечтите ми. 8.Наясно съм, че успехите не се случват внезапно или случайно. Необходимо е да бъда упорит, постоянен, последователен, ученолюбив, трудолюбив и много търпелив. Готов съм съзнателно да изграждам тези качества у себе си. 9.Аз съм на тази земя както заради себе си – да се развивам и усъвършенствам като личност , така и заради другите. Да стана майстор, в нещо което действително обичам, и да го предам нататък е висша ценност, към която се стремя. 10.Най-големият успех идва тогава, когато сърцето ми е отворено, когато съм приемащ, и ме е грижа за нещо по-голямо от собственото ми 11.Да следвам повелите на собствената си вътрешна истина е риск, който си струва да поема.Бъди богат и помагай на нуждаещият се.

Животът е прекалено красив и прекалено кратък, за да го живеем в зависмости и духовна бедност. Открийте за какво имате сърце в този живот, в какво бихте се вложили с удоволствие, за какво по-скоро бихте умрели, отколкото да се откажете.

Сложете намерението, използвайте енергия и се пригответе здравата да поработите и ще успеете за там където сте се запътили", даде един безплатен урок на последователите си в мрежата Маги Ангелова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.