Мъка: Студентка счупи тъпомера в "Стани богат", слънцето изгрява от запад... (виж всичките й безумни отговори - ШОК ВИДЕО)

https://goreshto.net/novini/maka-studentka-schupi-tapomera-v-stani-bogat-slanceto-izgryava-ot-zapad-vizh-vsichkite-y-bezumni-otgovori-shok-video/50324 Goreshto.net
Мъка: Студентка счупи тъпомера в "Стани богат", слънцето изгрява от запад... (виж всичките й безумни отговори - ШОК ВИДЕО)

Студентката Александрина побърка зрителите и водещия на "Стани богат"!

Започваме с това, че Александрина от "Стани богат" е студентка. Не обикновено момиче, което едва е изкласило средното си образование, а студентка. Как точно е успяла да влезе в университет и с какви знания, не е ясно... Фактите са пред нас и те са потресаващи. Снощи иначе сладката и миловидна Александрина разтърси зрителите и самия водещ на "Стани богат" Михаил Билалов. С безумните отговори на елеменарни въпроси. Всички тях може спокойно да изгледате във видеото по-долу. Ако преди това не решите да пийнете малко мента, глог, валериан за успокоение. Те така... Участничката в "Стани богат" хвърли същинска бомба и направи ново откритие с думите си, че е чувала за прочутото "западно сияние". От което си правела извода, че слънцето изгрява от запад. Не била сигурна, но логиката сочела натам... След това, по бързата процедура, студентката изпрати Анкара в Гърция. Всичко това произлезе от супер "сложния" въпрос "В коя от столиците слънцето изгрява най-рано?" - В Анкара (Турция), Душамбе (Таджикистан), Тбилиси (Грузия) или Техеран (Иран). След като оправи въпроса с помощта на публиката, разбира се, Алекс се хвърли презглава в следващия. А именно "Срещу какво стотици лекари от Квебек подписаха протестна петиция през март 2018?"... Най-напред Александрина започна да разсъждава къде се намира Квебек и дали това не е някаква източна страна. През ум не й мина, че това е град в Канада. Сред отговорите беше посочен и "Изкуствен интелект"... Който тотално показа умствения багаж на девойката в "Стани богат". Защото се оказа, че според нея, забележете, изкуствен интелект означава човек с претенции за интелигентност, който обаче не е чак толкова интелигентен. Мъка, драма, тотален погром... Алекс успя да си тръгне от студиото със сумата от 2500 лева, които според зрителите са й наистина много. Тя остави с отворени усти и водещ, и публика като едно поне е сигурно - започнихме я и ще я помним дълго време. Хвала на такива студенти!...

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.