Малката Крисия се затвори в себе си!

https://goreshto.net/novini/malkata-krisiya-se-zatvori-v-sebe-si/49240 Goreshto.net
Малката Крисия се затвори в себе си!

Малката Крисия е ужасена от многобройните преследвачи!

Крисия Тодорова спечели голямата награда в "Шоуто на Слави" и безмерната любов на българите, но заедно с това си навлече и стрес, неприсъщ за едно 9-годишно дете. Талантливото момиченце от Разград изгубило вечната си усмивка и станало нервно и неспокойно, разказват близки до семейството й очевидци.

След внезапната и огромна популярност, Крисия не може да се отърве от досадници и преследвачи, погнали семейството й като хищници. Телефонът в дома на Тодорови непрестанно звънял, а пощата и Фейсбук страниците им се пълнели с хора, искащи среща с Крисия или молба за каквато и да било помощ от страна на родителите й, пише агенциа Пик.

[caption id="attachment_3583" align="alignright" width="199"]Малката Крисия не е свикнала с цената на славата и това е съвсем нормално за едно дете Малката Крисия не е свикнала с цената на славата и това е съвсем нормално за едно дете[/caption]

Това така шашнало момиченцето, че Крисия дори не пожелала да излезе на бис по време на концерта в Свищов на 1 март, когато изпяла една песен в дует с приятелката си и бивша конкурентка Симона Иванова.

Запознати са притеснени от днешния концерт на малката Крисия в родния й Разград, където тя ще пее пред големците и избрани хора от града. "Тя не е същата, затвори се! Тревожно е, защото Крисия е още малко дете и не е готова да понесе отрицателните страни на славата, а те са може би повече от плюсовете й", коментират свидетели на промяната на момиченцето.

Единственото успокоение е, че малката Крисия е в ръцете на опитни личности като Слави Трифонов и екипа му, които ще й дават ценни напътствия и съвети, за да може Крисия да преодолее огромния стрес и да продължи нормално детството и реализацията си.

https://www.youtube.com/watch?v=Ym1__Id4MMY

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.