Малката Крисия силно разстроена, родителите й скочиха!

https://goreshto.net/novini/malkata-krisiya-silno-razstroena-roditelite-y-skochiha-2/49291 Goreshto.net
Малката Крисия силно разстроена, родителите й скочиха!

Отново показахме българския си нрав, разплакахме и малката Крисия!

Каквото и да си говорим за калпавия си български нрав, видно е, че скоро няма да го променим. Щом успяхме да разплачем и дете като малката Крисия Тодорова, значи определено си заслужаваме съдбата. В това са убедени хилядите фенове на талантливата 9-годишна разградчанка, наслушали се на лъжи за детето-чудо.

Родителите на малката Крисия обаче скочиха срещу жълтите и други "цветни" медии. И с пълно право. Защото детето им е силно разстроено от гадните публикации в пресата и най-вече от клюката, че малката Крисия престанала да ходи на училище, в името на това да получава пари.

[caption id="attachment_3971" align="alignright" width="300"]Малката Крисия е разстроена, прекалиха с лъжите за нея! Малката Крисия е разстроена, прекалиха с лъжите за нея![/caption]

"Крисия не е на себе си. Малка е, а вече е принудена да бере ядове и да се гневи на откровените лъжи, които се тиражират по неин адрес", коментират близки на семейството. А майката на малката Крисия - Ангелина, е категорична, че няма да позволят да се спекулира повече с името и живота на детето им.

"Аз ходя винаги на училище и чета много. Дори в колата, когато пътуваме за София или за друг град, пак чета, за да мога да си науча уроците и да се представя добре в клас. Защо говорят, че не се появявам в часовете като отсъствам от време на време само в четвъртък?!", възмущавала се малката Крисия пред родителите и съучениците си.

Самата родителка на малката Крисия обяснява, че няма никаква истина в това, че Криси е спряла школото, както и абсурдната "новина", че е получила 10 000 лева, за да изпее химна на мача на "Лудогорец".

"Позволихме на Крисия да участва в предавания и да пее, за да развива гласа и таланта си, а не да печелим на гърба й. Няма да позволим детето ни да страда, така че е крайно време медиите да спрат да лъжат", възмутено е семейството на малката Крисия.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.