Мълния: Бившата на Румен Радев му отнема бащинските права! (в центъра е Деси Радева - този път станахме за резил)

https://goreshto.net/novini/malniya-bivshata-na-rumen-radev-mu-otnema-bashtinskite-prava-v-centara-e-desi-radeva-tozi-pat-stanahme-za-rezil/49914 Goreshto.net
Мълния: Бившата на Румен Радев му отнема бащинските права! (в центъра е Деси Радева - този път станахме за резил)

Румен Радев е на път да се прости с правата над децата си ако не спази условията на бившата си съпруга!

Пореден скандал тресе президентското семейство на Румен Радев и Десислава Радева. Този път обаче резилът е пълен. И рискуваме да се прочуем по цял свят ако заплахата се превърне в реалност. А именно - държавният глава да се прости с правата над децата си.

Това съобщава ексклузивно вестник "Ретро". Който разкрива, че бившата жена на президента Гинка Кесякова е заплашила Румен Радев да му отнеме бащинските права над децата им Георги и Дарина.

Екс съпругата на държавния глава вече не издържала наследниците й да са под светлините на прожекторите. Особено след като още в началото изрично е настояла имената им по никакъв начин да не се забъркват в новата длъжност на баща им. Гинка Кесякова не сдържа гнева си. Изригна и подаде дори сигнал до СЕМ, когато Румен Радев си позволи да коментира сина им Георги пред Би Ти Ви наскоро. Ако тези инцидентни ситуации се превърнат в практика, то банкерката е решена и на по-крути мерки. Само и само да опази чедата си. Източници разкриха пред вестник "Ретро", че Гинка Кесякова категорично забранила на Румен Радев да среща децата им с настоящата си съпруга. Десислава Радева може да е негова половинка в живота, но Георги и Дарина нямат място при нея, убедена била Гинка. "Гинка и Деси Радева са имали своите търкания като всички бивши и настоящи съпруги. Да не забравяме, че и те са нормални хора преди всичко. Затова и една майка има пълното право да не иска децата й да общуват с другата. Поне докато не навършат пълнолетие и сами да решават", коментират запознати. Припомняме, че още в началото на президентската си длъжност Румен Радев пренебрегна желанието на бившата си жена. Като позволи да се публикува снимка на общото му семейство с Десислава Радева. Двамата лъснаха в медиите - Радев с Дарина и Георги, а Деси със сина си Страхил. Фотото целеше да покаже истинската сплотеност на фамилията, но всъщност постигна обратен ефект. Ако скандалите около личните проблеми на Румен Радев продължат обаче, то това ще е първият по рода си подобен панаир на България пред Европа и света.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.