Мариан Бачев към министъра на образованието: Удължете учебната година! Лудница е! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/marian-bachev-kam-ministara-na-obrazovanieto-udalzhete-uchebnata-godina-ludnica-e-vizh-tuk/51207 Goreshto.net
Мариан Бачев към министъра на образованието: Удължете учебната година! Лудница е! (виж тук)

Мариан Бачев с обръщение към министъра на образованието!

Актьорът Мариан Бачев направи обръщение към министъра на образованието. И не в качеството си на популярно лице или театрал, а на родител. Ето какво разкри той преди минути: "На вниманието на министъра на образованието - мнение на баща - моя милост - на две деца, които се обучават дистанционно в момента: Не претупвайте учебната година - удължете я с 2 седмици - на нормалните хора, за които образоването е приоритет, колкото и да сме малцинство, ни е ясно, че никой няма да загуби от това! Оставете им съботите и неделите за рестарт - не ги карайте да учат и тогава, особено, след като са били 2 месеца затворени, особено след като и времето ще е благоприятно за отдих навън, особено след като всеки преподавател ще започне да пуска тестове, контролни и класни, за да пише оценки. Децата ще изтрещят или, както е модерно да се казва, ще бърнаутнат! Преструктурирайте учебния материал, отделете малко повече време за упражнения и стартирайте учебната година на 10 септември (да не кажа на 01.09., че ще е твърде амбициозно). Помислете за по-чести, но по-кратки ваканции - така хем децата ще могат и да наваксат материал, ако по някой предмет им е трудно, хем зимните месеци ще могат и да минат през сезонни вируси, без да губят материал, хем и разходите за енергия ще се оптимизират в най-студените месеци... Сигурен съм, че има и още, ама ми свърши времето. П.П. Дъщеря ми има понякога 10 часа на ден чиста работа, без времето за закуска, обяд и вечеря! Аз, от време на време, съм зает и да сканирам домашни и учебни тетрадки! Лудница!", сподели Мариан Бачев.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.