Мариана Попова гневна: Малките хора с големите претенции! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/mariana-popova-gnevna-malkite-hora-s-golemite-pretencii-oshte-podrobnosti/50908 Goreshto.net
Мариана Попова гневна: Малките хора с големите претенции! (още подробности)

Мариана Попова изригна саркастична в мрежата, но дали отново на мушката й е Юлиан Вергов?!

Певицата Мариана Попова тези дни е особено активна в социалната мрежа. След като по време на шоуто "Маскираният певец" Юлиан Вергов жестоко обиди мъжа й Веселин Плачков, че не е добър актьор, тя направо откачи. Изпълнителката постави на място обичания доц. Банков от сериала "Откраднат живот" и защити бащата на дъщеря си. Нещо, което разбира се, е съвсем нормално. Днес обаче излезе с меко казано странен пост в профила си, който ще ви цитираме дословно: "Там някъде, в една малка стаичка малки мишлета разговарят за любовта, която никога не са вкусвали. Тя им пречи и я отричат защото не обичат никого и нищо. Малките хора с големите претенции са шумни, но само там в малката стаичка, където се ражда голямото нищо! Колко е тъжно съществуването когато няма талант, още по-тъжно е когато високите са всъщност най-ниските! Усмихвам се и Ви обичам!", изригна без видима причина Мариана Попова в мрежата преди часове. Мнозина се зачудиха дали думите отново са насочени към Вергов, или този път са посветени на някой от останалите критици на играта на Плачков. Които хич не са малко, между другото... Преди дни Мариана Попова не пропусна да изрази любовта си към своята половинка като го направи така: "Днес било международен ден на мъжа!!!! Това е мъжът, който не се продава, не ме предава и се раздава от сърце!!!! Пожелавам си повече от този вид! Обичам те, Веселин Плачков!", написа тя. И после продължи: "Това ще кажа и до тук ще спра, чакам те на онова място, когато приключиш с детската градина! Имам да ти казвам нещо много важно!!!!", разбуди любопитството на всички Мариана Попова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.