Мариела Нордел алармира: Не ходете по врачки, наказва се жестоко! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/mariela-nordel-alarmira-ne-hodete-po-vrachki-nakazva-se-zhestoko-vizh-tuk/47149 Goreshto.net
Мариела Нордел алармира: Не ходете по врачки, наказва се жестоко! (виж тук)

Мариела Нордел обясни защо не бива да ходим при врачки!
Изключително опасно е да се ходи по врачки, баячки, ясновидци и други от сорта. Това предупреди Мариела Нордел и обясни какво може да се случи след това:

“Дано се намери някой да ме послуша – говоря от личен опит: НЕ ХОДЕТЕ ПО ВРАЧКИ, ХОДЖИ, БАЯЧКИ, ГАДАТЕЛКИ!!!

Това не остава без последствия, а те са фатални! По този начин вие сами се отричате от нашия Бог Исус Христос и отивате при дявола, а той е наш враг, иска провала ни, и рано или късно ще удари по най-скъпото, по децата ни. Те ще плащат за нашата глупост, незнание и грешки.

Когато имате проблем или желаете да научите отговора на важен за вас въпрос, по-добре постете, молете се, отидете на Църква или в някой манастир, поговорете със свещеника, помолете се пред иконата и Господ Бог няма да ви остави.

Но не отивайте на другия бряг – при човешкия враг, дори и от любопитство!”, съветва Мариела Нордел.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.